Citata iš: PiPPas 2014-10-11 18:40Citata iš: vaidas 2014-10-11 17:32Na su tuo mygtuku turejau vargo snd vakar geriauiai kures kures o snd nejna uzkurti galvoju rūta nudžiuvus db jau temti i serviza gr kad cia uztikau apie ta mygtuka matyt buvau bepasispaudes aparatura bevedziojes isgelbejot mane Bet, kad jis įdubęs, tai galimybių jį paspaust nelabai turėjo būti.. tai turbut paspudziau su pirstu nepamenu, bet durnai sakyciau pasipaudi netycia nezinodamas kas tai ir turek bedu galetu betn jau kox ispejamasis signalas sviest paspaudus
Citata iš: vaidas 2014-10-11 17:32Na su tuo mygtuku turejau vargo snd vakar geriauiai kures kures o snd nejna uzkurti galvoju rūta nudžiuvus db jau temti i serviza gr kad cia uztikau apie ta mygtuka matyt buvau bepasispaudes aparatura bevedziojes isgelbejot mane Bet, kad jis įdubęs, tai galimybių jį paspaust nelabai turėjo būti..
Na su tuo mygtuku turejau vargo snd vakar geriauiai kures kures o snd nejna uzkurti galvoju rūta nudžiuvus db jau temti i serviza gr kad cia uztikau apie ta mygtuka matyt buvau bepasispaudes aparatura bevedziojes isgelbejot mane
Nezinau kaip pas tave bet jis reguoja kai paspaudu ir nebeuzikuria tai reiskai yra on off