Autorius Tema: Koks AR greitis  (Skaityta 96849 kartus)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
Ats: Koks AR greitis
« Atsakymas #90 Įrašytas: 2008-12-19 15:13 »
as kai dar kazkada turejau toki daikta, kaip opel vectra 2.5 94 metu, vaziuodamas is vln autostrada pasigavau "sportine" audi TT (1.8 l) vaziuojancia 110 km/h antra juosta ;D na as jam sviesom pamirksejau, jis man desini posuki ;D dielcas, tipo lenk per kita puse :) na aplenkiau... bachuras nusprende tuo metu pasigalineti ;D tipo gal pagalvojo "kazkokia susikta vectra cia man nemirkses" ;D aplenke jis mane, gal 140 km/h buvo :) tada as jy (170 km/h) vel jis mane, bet jau tada nupute tolyn :) na tada biskeli supykau... Gerai, kad autostrada tuscia kazkaip buvo... spustelejau iki dugno, prisivijau, susilyginom, o tada tai buvo geriausia: jis paziurejo i mane, i savo spidometra, vel i mane, vel i spidometra ;D ;D ;D ;D bet zvilgsnis tai nepakartojamas ;D isvertes akis ir issiziojes, tipo "kaip cia db suprast?? kodel mano "sportine" masina nepaima kazkokios pensininko karietos??" ;D ;D ;D ;D as jam ranka pamojavau ir nupuciau, dar bande vytis, bet niekaip... o greitis buvo pasakiskas...  :masina: :masina: kaip supratau jo TT daugiau 220 km/h nebetrauke, o pas mane dar buvo rezerve 35 km/h, kurios veliau ir isnaudojau. tai buvo vienintelis ir turbut paskutinis mano pasivazinejimas tokiais greiciais Lietuvos keliais.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91 Įrašytas: 2008-12-19 15:22 »
 :D
nu tai tu su zverim vaziavai, tai kur tau ten tt pagaus toki :)
v6 jei gerai pamenu. retas variantas..
ir mes seimoj kazkada 1994 vectra turejom. tik 2.0 l 92 kw. gerai sukosi rupuze :)
tevas dar pamenu be gailescio ja kelis metus eksplotavo. rida apie 500 k km buvo pasiekus. net kelis kartus dirzes buvo trukes ir nieko :) geri ten varikliai buvo. dar ir i motoru g. buvau nulekes su ja. galvojau, kad gerai valina. padraginau biski.. supratau, kad nelabai traukia  :D :lol:
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
  • Įrašai: 454
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92 Įrašytas: 2008-12-19 16:17 »
as kai dar kazkada turejau toki daikta, kaip opel vectra 2.5 94 metu, vaziuodamas is vln autostrada pasigavau "sportine" audi TT (1.8 l) vaziuojancia 110 km/h antra juosta ;D na as jam sviesom pamirksejau, jis man desini posuki ;D dielcas, tipo lenk per kita puse :) na aplenkiau... bachuras nusprende tuo metu pasigalineti ;D tipo gal pagalvojo "kazkokia susikta vectra cia man nemirkses" ;D aplenke jis mane, gal 140 km/h buvo :) tada as jy (170 km/h) vel jis mane, bet jau tada nupute tolyn :) na tada biskeli supykau... Gerai, kad autostrada tuscia kazkaip buvo... spustelejau iki dugno, prisivijau, susilyginom, o tada tai buvo geriausia: jis paziurejo i mane, i savo spidometra, vel i mane, vel i spidometra ;D ;D ;D ;D bet zvilgsnis tai nepakartojamas ;D isvertes akis ir issiziojes, tipo "kaip cia db suprast?? kodel mano "sportine" masina nepaima kazkokios pensininko karietos??" ;D ;D ;D ;D as jam ranka pamojavau ir nupuciau, dar bande vytis, bet niekaip... o greitis buvo pasakiskas...  :masina: :masina: kaip supratau jo TT daugiau 220 km/h nebetrauke, o pas mane dar buvo rezerve 35 km/h, kurios veliau ir isnaudojau. tai buvo vienintelis ir turbut paskutinis mano pasivazinejimas tokiais greiciais Lietuvos keliais.

Tas tai geras aparatas vectra V6 ;)  Pries kokius 6 metus ziurejau turgui vectra2000 su DOCH varikliuku,atrodo 92m, irgi laabai smagi masina,atrodo kaip pensininko,bet eina ogo go  ;D
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #93 Įrašytas: 2008-12-19 17:47 »

Tas tai geras aparatas vectra V6 ;)  Pries kokius 6 metus ziurejau turgui vectra2000 su DOCH varikliuku,atrodo 92m, irgi laabai smagi masina,atrodo kaip pensininko,bet eina ogo go  ;D

neuzpyk, kad pataisysiu, bet turi buti DOHC (Double OverHead Cam), o ne DOCH.   ;)
neturiu alfos.

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
  • Įrašai: 454
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94 Įrašytas: 2008-12-19 17:51 »

neuzpyk, kad pataisysiu, bet turi buti DOHC (Double OverHead Cam), o ne DOCH.   ;)

Nepyksiu,greit rasiau nepamaciau kaip gavosi  ;)  nauja varikli sukuriau  ;D
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #95 Įrašytas: 2008-12-19 17:54 »
Bek i patentu biura greit, kol nenuziurejo idejos kas..  ;D
neturiu alfos.

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96 Įrašytas: 2008-12-19 17:58 »
:D
nu tai tu su zverim vaziavai, tai kur tau ten tt pagaus toki :)
v6 jei gerai pamenu. retas variantas..
ir mes seimoj kazkada 1994 vectra turejom. tik 2.0 l 92 kw. gerai sukosi rupuze :)
tevas dar pamenu be gailescio ja kelis metus eksplotavo. rida apie 500 k km buvo pasiekus. net kelis kartus dirzes buvo trukes ir nieko :) geri ten varikliai buvo. dar ir i motoru g. buvau nulekes su ja. galvojau, kad gerai valina. padraginau biski.. supratau, kad nelabai traukia  :D :lol:

as ja is prancuzu parsiveziau, variklis bagazinej buvo, surinko ir liux! :)
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • Įrašai: 633
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97 Įrašytas: 2008-12-22 10:42 »
Įdomų dalyką girdėjau.  :)
Atsiras Lietuvoj tokie greičio matuokliai net autostradose ateityje. Reikalas toks, kad net žinodamas radaro vietą nelabai lėkt galėsi toj atkarpoj. Sakykim važiuoji ir matai radarą, pristabdai, pravažiuoji jį ir toliau vėl spaudi tapkę. O toliau stovi dar vienas radaras (tik nežinau kokie atstumai bus), kuris apskaičiuos ar ne per greitai tu nuo pirmo radaro atsiradai prie antro. Nu kažkas tokio, nelabai dar įsivaizduoju aš juos, bet kažkas panašaus bus.  ??? ;D Ech.
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98 Įrašytas: 2008-12-22 11:37 »
Atsiras Lietuvoj tokie greičio matuokliai net autostradose ateityje. Reikalas toks, kad net žinodamas radaro vietą nelabai lėkt galėsi toj atkarpoj. Sakykim važiuoji ir matai radarą, pristabdai, pravažiuoji jį ir toliau vėl spaudi tapkę. O toliau stovi dar vienas radaras (tik nežinau kokie atstumai bus), kuris apskaičiuos ar ne per greitai tu nuo pirmo radaro atsiradai prie antro. Nu kažkas tokio, nelabai dar įsivaizduoju aš juos, bet kažkas panašaus bus.  ??? ;D Ech.
Nemanau, kad tai techniškai labai jau įmanoma Lietuvėlėj pasiekti.
Tai būtų įmanoma, jei:
1. pirmas radaras fiksuotų visus automobilius ir jų numerius;
2. antras radaras taip pat fiksuotų visus automobilius ir jų numerius;
3. duomenys iš pirmo ir antro radaro patektų "kažkur", kur jie būtų apdorojami.
Kaip kitaip tu sutikrinsi, kad būtent tas o ne kitas automobilis nuo radaro A iki radaro B atvažiavo greičiau, nei galėjo atvažiuoti?

Nesakau, kad neįmanoma, bet ne su Lietuvos biudžetu...
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • Įrašai: 633
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99 Įrašytas: 2008-12-22 11:55 »
Nemanau, kad tai techniškai labai jau įmanoma Lietuvėlėj pasiekti.
Tai būtų įmanoma, jei:
1. pirmas radaras fiksuotų visus automobilius ir jų numerius;
2. antras radaras taip pat fiksuotų visus automobilius ir jų numerius;
3. duomenys iš pirmo ir antro radaro patektų "kažkur", kur jie būtų apdorojami.
Kaip kitaip tu sutikrinsi, kad būtent tas o ne kitas automobilis nuo radaro A iki radaro B atvažiavo greičiau, nei galėjo atvažiuoti?

Nesakau, kad neįmanoma, bet ne su Lietuvos biudžetu...

Vat būtent kad taip ir fiksuos aš supratau  :) Žinoma jų nebus ant kiekvieno kampo, brangu visgi, bet žada kelis pastatyt. Na pats nemačiau to reportažo, bet sakė kad per žinias rodė. Reikės paieškot kur nors apie tai  :)

PS. Velnias, ką tik pamačiau kad akumas išsikrovė alfukėj mano, darvakar noramaliai viskas buvo  ??? :-X
« Paskutinį kartą keitė: 2008-12-22 11:57 sukūrė kitazh »
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW