Suprantu kolekcionavimo esme.. netgi jeigu tie modeliukai mazai detalus ir panasiai, tik nesuprantu kam pirkt to paties modelio desimtis variantu?
Pritariu, as ir nesuprantu kam tokiopacio modelio nedgi mastelio pirkti po 10 kartu 
ir siaip bent jau man labiau patinka ziureti i modeli to pacio mastelio,kad butu vienodi,o ne 1.43 1.24 1.18 1.60 1.32... nesuprasiu turbut niekad 
Kadangi fotkes buvo idetos mano, tai manau reik pasiaiskint, kodel taip yra renkama. Galiu pasakyt, kad visi modeliai yra skirtingi (dvieju vienodu tikrai nerasit). Galima butu tik prisikabinti prie dvieju 156 SW ir dvieju Breru. Esme, kad kai as nusipirkau pirmus du modelius, tevai nieko nezinodami nupirko kitus du, tik kito gamintojo. Tai taip ir gavosi. O kadangi vienos firmos graziau atrode ratai, o kitos kebulas, tai palikau abu. Dabar del dydziu. Na nezinau. Mano tikslas surinkti kuo daugiau skirtingu modeliu ar ju modifikaciju (pvz. AR 156 Polizia, Carabinieri, Stock) ir man dydis nera svarbus. Pvz. tokiu kaip AR 33.2 Stradale mazu neteko matyt, tai ka reiskias del tam tikru isitikinimu reiktu atsisakyti kolekcinio eksponato. Man dydis nera svarbu. Kitas reikalas butu, jei tarkim butu renkama kokia Bburago pavyzdziai kolekcija. Tarkim imi 1:24 mastelio Bijoux serija ir visa renki. Tada taip. Suprantu, kad dydis svarbus veiksnys, o kai renkama atskira marke, manau i dydi demesio nereiktu didelio kreipti.