Tai vat pavyko man graziai paprasius gaut kelias fotkes is vienos grazios paneles...
Citata iš: T_K 2008-02-23 23:10Tai vat pavyko man graziai paprasius gaut kelias fotkes is vienos grazios paneles... Is kur gavai Alinos nuotraukas? labai faina panelyte, teko pebendrauti siek tiek
Citata iš: vanagiux 2008-02-24 19:57Citata iš: T_K 2008-02-23 23:10Tai vat pavyko man graziai paprasius gaut kelias fotkes is vienos grazios paneles... Is kur gavai Alinos nuotraukas? labai faina panelyte, teko pebendrauti siek tiek Paslaptis... O jei rimtai,tai kaip Antanas pastebejo per one.lt paplepejom... Paziurejau fotkes,paklausiau ar galima pasiskolyt jos fotkes siai temai ir idejau... P.S. Vanagiux,tau ji sake velniu duos,kad iskart i grupe nepakvietei...
Citata iš: T_K 2008-02-24 20:28Citata iš: vanagiux 2008-02-24 19:57Citata iš: T_K 2008-02-23 23:10Tai vat pavyko man graziai paprasius gaut kelias fotkes is vienos grazios paneles... Is kur gavai Alinos nuotraukas? labai faina panelyte, teko pebendrauti siek tiek Paslaptis... O jei rimtai,tai kaip Antanas pastebejo per one.lt paplepejom... Paziurejau fotkes,paklausiau ar galima pasiskolyt jos fotkes siai temai ir idejau... P.S. Vanagiux,tau ji sake velniu duos,kad iskart i grupe nepakvietei... Nieko tokio, kazkaip net nz alfos nevairuoja tai ir nepakvieciau