Autorius Tema: Alfa tiurlingas. Arba kaip daryti nereikėtų.  (Skaityta 698508 kartus)

Darcikas

• Svečias
Ats: Alfa tiurlingas. Arba kaip daryti nereikėtų.
« Atsakymas #180 Įrašytas: 2009-01-09 00:25 »
Antras variantas:
http://www.autoscout24.de/AllImages.aspx?id=bfkv1qjsxeez#

man kazkodel sitas variantas visai neblogas, man graziai ziurisi, nera labai kazko ziauraus...

arGTV

• Svečias
« Atsakymas #181 Įrašytas: 2009-01-09 11:33 »
uztikau viena egzemplioriu ir as ;) gaila fotkiu neduoda kopijuot ar issaugot, tai imetu nuoroda... vertinkit patys ;) bagazine ir ratai gal ir nieko, bet visa kita, tai ... svelniai tariant "skonio reikalas" :)

http://www.autoscout24.de/AllImages.aspx?id=lzutztvcqx2w#

Antras variantas:

http://www.autoscout24.de/AllImages.aspx?id=bfkv1qjsxeez#

O cia psrodyta, kaip sugadinti GTS paketa ;)

http://www.autoscout24.de/AllImages.aspx?id=lw2hzcmxwdse#

antras varijantas visai neblogas..

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #182 Įrašytas: 2009-01-09 11:45 »
O man ta antra kaip tik labai baisi..  ::) aisku cia tik skonio reikalas..
neturiu alfos.

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #183 Įrašytas: 2009-01-09 11:50 »

galas grazus man, tik priekis ten kaip buldozerio nepatinka....

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #184 Įrašytas: 2009-01-09 11:56 »

O persuktos padnoshkes?  ??? Kaune lygiai tokios pat buvo labai madingos anksciau ant antru golfu.. :smilie: Uztat OZ. Racing 35th Anniversary ratai man patinka  :smilie:
« Paskutinį kartą keitė: 2009-01-09 11:58 sukūrė Tadeushas »
neturiu alfos.

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #185 Įrašytas: 2009-01-09 12:01 »

O persuktos padnoshkes?  ??? Kaune lygiai tokios pat buvo labai madingos anksciau ant antru golfu.. :smilie: Uztat OZ. Racing 35th Anniversary ratai man patinka  :smilie:

nzn man galas grazus, grazus duslintuvai, man grazu kaip kurios detales, ne visas tiuningas...

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #186 Įrašytas: 2009-01-09 12:35 »
kaip tenka pastebeti, vieni didziausiu tiurlingo meistru randasi lietuvoje :D
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #187 Įrašytas: 2009-01-09 12:41 »
Na nezinau, man Alfos su styling'u kazkaip nesirisa.. Jos is tu masinu, kurios nesi'styling'uoja. Beveik visos 156 buna ''perkrautos''. GTA paketas-tai, kas is ju padaro labai grazia ir iskirtine.Bet tai viskas, daugiau jokiu papildomu ''navarotu'' . Apie 155 isvis tyliu, prie buferiu/slenksciu lysti grieztai draudziama  :mzp: 145/146'ai irgi kazko daug nepridarysi, nes bus tuoj pat perkrauta. GTV seip tobula, nera ka ir prideti. 164/166 tai limuzinai, kuriems plastmase, epoksidke, stiklo pluostas ir t.t solidumo tikrai neprideda. (Efke155'es 166 atrodo klasiskai, nes ten tik ciut ciut nukrypta nuo originalo, o 164 zender'inis paketas - liux irgi). Apie 33, 75 ir visas kitas senesnes - tik originalus priedai graziai atrodo. Jei jau noreciau pakeisti 156 alfos isvaizda pradeciau nuo tvarkingu ratu (nedidesniu nei r17), tada pazeminti visa, vos vos patamsinti visus langus (15-25%, kad atrodytu, kaip tonuoti), pakeisti geltonus posukius i baltus, GTA stiliaus lempas prieki, xenonus, galbut dar ismetimo sistema pakoreguociau..o jei dar prie sio kompleto GTA paketas - turetume ledini automobili. Ir jis 100 kart bus grazesnis uz bet kuri kita styling'uota. Alfom uztenka rimtu ratu, siokio tokio drop'o po ratu keitimo ir dar keliu smulkiu pakeitimu..
Dabar rasau tiems, kurie spirga is nepasitenkinimo mano isreiksta nuomone - tai mano nuomone ir su ja sutikti NEBUTINA!  ;D
neturiu alfos.

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188 Įrašytas: 2009-01-09 12:48 »
Dabar rasau tiems, kurie spirga is nepasitenkinimo mano isreiksta nuomone - tai mano nuomone ir su ja sutikti NEBUTINA!  ;D
sutinkam sutinkam ;D :alaus:
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189 Įrašytas: 2009-01-09 12:57 »
na nezinau,,man kazkaip nekyla rankos per daug lyst prie saviske, zemint baisiai irgi nenoriu uztenka originaliu  spyruokliu , gal reiktu  tik ratu didesniu  ir viskas, o del zenderio paketu tai nzn teko matyt italikus ir lenkiskus, kai pastarieji jtikrai nekokie  isvaizda ir dvelkia pigia plastmase,  ant maniskes sudeta q serijos apdaila manau pats tas dadeda siek tiek sportiskumo ,to ir uztenka visgi tai verslo klase, ir ner ko noret  is jo per daug
AR159 2.0 jtdm Ti