Na nezinau, man Alfos su styling'u kazkaip nesirisa.. Jos is tu masinu, kurios nesi'styling'uoja. Beveik visos 156 buna ''perkrautos''. GTA paketas-tai, kas is ju padaro labai grazia ir iskirtine.Bet tai viskas, daugiau jokiu papildomu ''navarotu'' . Apie 155 isvis tyliu, prie buferiu/slenksciu lysti grieztai draudziama

145/146'ai irgi kazko daug nepridarysi, nes bus tuoj pat perkrauta. GTV seip tobula, nera ka ir prideti. 164/166 tai limuzinai, kuriems plastmase, epoksidke, stiklo pluostas ir t.t solidumo tikrai neprideda. (Efke155'es 166 atrodo klasiskai, nes ten tik ciut ciut nukrypta nuo originalo, o 164 zender'inis paketas - liux irgi). Apie 33, 75 ir visas kitas senesnes - tik originalus priedai graziai atrodo. Jei jau noreciau pakeisti 156 alfos isvaizda pradeciau nuo tvarkingu ratu (nedidesniu nei r17), tada pazeminti visa, vos vos patamsinti visus langus (15-25%, kad atrodytu, kaip tonuoti), pakeisti geltonus posukius i baltus, GTA stiliaus lempas prieki, xenonus, galbut dar ismetimo sistema pakoreguociau..o jei dar prie sio kompleto GTA paketas - turetume ledini automobili. Ir jis 100 kart bus grazesnis uz bet kuri kita styling'uota. Alfom uztenka rimtu ratu, siokio tokio drop'o po ratu keitimo ir dar keliu smulkiu pakeitimu..
Dabar rasau tiems, kurie spirga is nepasitenkinimo mano isreiksta nuomone - tai mano nuomone ir su ja sutikti NEBUTINA!