Autorius Tema: Netinkamas vartotoju elgesys  (Skaityta 22128 kartus)

Balbizas

• Svečias
Netinkamas vartotoju elgesys
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007-01-18 13:50 »
skarbonke rašė:
Citata
vadinas pramalgalinau, gaila
ar čia buvo tik oficialių narių apklausa ir paprasti lankytojai lenda ne į savo daržą.
roverių, citrinų skelbimų skyriai su kometarais, nu visur taip, nebent alfistai nemoka normalių komentarų skelbimuos rašyt, už tai mums apynasrio reik. Na bala žino, neseniai aš čia, kad labai reikščiaus, paprasčiausiai mano nuomonė tokia.
O dėl netinkamo elgesio tai čia viskas labai teisingai.

Šiaip tikrai ir aš palaikau Skarbonke nuomonę. Kitų aptamabylių klubų svetainėse tikrai gali daugiau info gauti. Kažkaip labai daug jau apribojimų čia sukurta. Nu iš kitos pusės, žiūrint kur tie apribojimai naudojami. Bet kada žmogus bandai gauti papraščiausios informacijos, atsiremi į sieną. Atsiprašant š..o manual\'o negaliu gaut.
Aišku, vėlgi galit sakyt, tipo ai naujokas, tipo žioplys. Nu bet iš tikrųjų tai aš mane dominančios informacijos ieškau pagrinde kituose klubų forumuose. Nu krč....
P.s. Kažkaip šiandien aš labai pikts nuo ryto, kažkur išsiliet reik....  :mad:

Neprisijungęs T-Spark

• Veteranas
  • Įrašai: 1207
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2007-01-18 15:35 »
skarbonke rašė:
Citata
vadinas pramargalinau, gaila
ar čia buvo tik oficialių narių apklausa ir paprasti lankytojai lenda ne į savo daržą.
roverių, citrinų skelbimų skyriai su kometarais, nu visur taip, nebent alfistai nemoka normalių komentarų skelbimuos rašyt, už tai mums apynasrio reik. Na bala žino, neseniai aš čia, kad labai reikščiaus, paprasčiausiai mano nuomonė tokia.
O dėl netinkamo elgesio tai čia viskas labai teisingai.

Butent, kad nemoka normaliu komentaru rasyt ir praktiskai kiekvienas skelbimas yra sugadinamas. Musu kantrybe nebegaline, juolab, kad zmones nereaguoja i ispejimus, taisykles ir pan. Is niekur nieko temos nerakinamos.

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2007-01-18 15:42 »
As manau cia nediskutuotina ! P.K.P tai skelbimu lenta ir jokiu komentaru negali buti , nes is praktikos sakau kai ka nors pasiulai , tai prasideda , o man sake.... , o pas mane tai rtaip ir anaip...... , o ten ten tai tiek ir dar bele kiek.... ir t.t  ir dar manau butinai P.K.P skelbima turi buti su KONTAKTAIS ! brumbrum dirbate SUPER;)
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Neprisijungęs Paulius

• Veteranas
  • Įrašai: 1412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2007-01-18 19:52 »
Nesuprantu ko čia žmogai piktinatės, ar jums didelis skirtumas ar žinutę į forumą rašyt ar į privatą PM (personaliai)ar zapadlo, kad žinutės nesiskaičiuoja ir mažiau savo paveiksliuką matot. Viskas teisingai perki-parduodi ir nėra čia ką diskutuot, visas smulkmenas stenkitės išreikalaut iš savininko.
Buvo: AR164 3.0V6,AR 145 1.9TD/1.6 boxer,AR156 2.0T.S./1.9JTD(SW),AR GTV
Yra:AR 159 SW ti 2.0jtdm.

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2007-01-18 20:44 »
brumbrum rašė:
Citata
Specialiai idejau taisykles, kad zmones pasiskaitytu ir suprastu, kodel rakinamos temos, bet geriau parekaus nei paskaitys kam taip daroma... echhh lietuva...

tai tau eterio gaila ar internetas nebepaveza nauju temu? forumas ir yra toks dalykas kad zmones sneka  tam kad pasidalintu patirtim...  stebint nemaloniai pradejai:D negi dabar fun atmosfera gadinsim  taisyklem...
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Balbizas

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2007-01-18 20:51 »
Nu bet tai paimkit pvz va šitą skelbimą:
http://www.alfaklubas.lt/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=74&func=view&id=56747&catid=6
Žmogus ieško posukio. Man irgi reikia būtent tokio posukio (čia rimtai, jei turit - reikia ;) ). Ir tada ateina DJ Galva Moderatorius, parašo kažka tik jam vienam suprantamo ir užrakina temą. Tai velniai rautų!.. ką man daryt? Gal naują temą kurt su lygiai tokiu pat turiniu? Ar skambyt Chumiui ir tipo nu a jau nupirkai, a ten kur pirkai gal dar turėjo? Ne nu tikrai pripažinkit kad biški pušis gaunas..... :angry:
P.s. Jau vakaras, bet aš vistiek da biški pikts..... :angry:

Balbizas

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2007-01-18 20:56 »
mod rašė:
Citata
brumbrum rašė:
Citata
Specialiai idejau taisykles, kad zmones pasiskaitytu ir suprastu, kodel rakinamos temos, bet geriau parekaus nei paskaitys kam taip daroma... echhh lietuva...

tai tau eterio gaila ar internetas nebepaveza nauju temu? forumas ir yra toks dalykas kad zmones sneka  tam kad pasidalintu patirtim...  stebint nemaloniai pradejai:D negi dabar fun atmosfera gadinsim  taisyklem...

True. Girdėjau artėja savivaldybių rinkimai, man atrodo reiks biški prie to pačio ... :whistle:

skarbonke

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2007-01-19 00:03 »
ir jei jau taip teisingai elgiates tai prasau po defaultu mesti lauk skelbimus kuriuose nenurodomas miestas.  blin, skambineti kiekvienam pinigus kainuoja, o paklausus PM atsakyma suzinosiu tik as vienas.
toli ieskot nereikia, pasiziurekit bent kelis is paskutiniu uzrakintu skelbimu, puse tokiu.
roxxy tavy tas irgi liecia, ar cia tipo kur be miesto tai iskart mol sostine.
a siaip ziuriu pagrinde vienoj barikadu pusej pardavejai, kitoj pirkejai.

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2007-01-19 00:11 »
skarbonke rašė:
Citata
ir jei jau taip teisingai elgiates tai prasau po defaultu mesti lauk skelbimus kuriuose nenurodomas miestas.  blin, skambineti kiekvienam pinigus kainuoja, o paklausus PM atsakyma suzinosiu tik as vienas.
toli ieskot nereikia, pasiziurekit bent kelis is paskutiniu uzrakintu skelbimu, puse tokiu.
roxxy tavy tas irgi liecia, ar cia tipo kur be miesto tai iskart mol sostine.
a siaip ziuriu pagrinde vienoj barikadu pusej pardavejai, kitoj pirkejai.

Ko cia putojates, kaip tvarkyt foruma sprendzia klubo nariai.Kas netingi paieskot \"ROXXY\" PKP skiltyje yra pakabinta tema Alfa Romeo dalys, atsiversk ir paziuresi, viskas aiskiai parasyta. Jei nori kad tau viska patiektu gatava ant lekstutes, taicia nesulauksi.
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

Neprisijungęs grease

« Atsakymas #19 Įrašytas: 2007-01-19 00:45 »
sunervinot.

mod rašė:
Citata

eterio negaila ir internetas paveza. gaila to, kad naujam atejusiam zmogui forumas atrodo pakankamai prastai, nes jis pilnas siuksliu. tai yra sudo pylimu vieni ant kitu; beviltisku ir idiotisku techniniu konsultaciju ir pan. norit blevyzgotis - prasom, tam yra blevyzgu skiltis. truksta tik tolerancijos ir pagarbos.

Balbizas. tau, matai, cia per mazai info, tai gal nori jos padaugint? ir dar viskas ant lekstutes turi but padeta. o nepagalvojai apie tuos, kurie sukure ir palaiko sita foruma? niekas ju neverte, tai buvo padaryta is idejos. o tu cia ateini ir varai, kokie jus tokieiranokie, kad MAN sukeliat nepatogumu. vapsce, kas tu toks, kad cia varytum. turetum jaust bent siek tiek dekingumo uz tai ka tu jau gavai ir radai sitam forume ir sitam puslapyje. jeigu ne, nieks taves cia nelaiko ir niekas per daug neliudes jei taves cia neliks.