Vanagiux , Lietuvoje galbut nerasi , (nebent is mano brolio )!
vanagiux rašė:CitataVygutia rašė:CitataVanagiux , labaj klysti, lietuvoje jau jie senai atsirado prekyboje , As padavanojau savo broliui lygiai tokia pacia pries 5metus , pirkes Kaune Jonukas&Ko :laugh:As kalbejau apie dabar, rask bent viena toki prekyboje Vitrinoje gal ir nerasi, niekas gal alfu neveza specialiai, bet manauuzsisakyti galima butu is katalogu. VCUP 5aukste yra minipasaulis, ten berods buvo GTV nauju snukuciu, Crosvagon, ir 159, o dar buvo dvigubai didesnis Afa Romeo Spider 70metu. bet jo kaina virs 200lt, tu maziuku berod 119lt
Vygutia rašė:CitataVanagiux , labaj klysti, lietuvoje jau jie senai atsirado prekyboje , As padavanojau savo broliui lygiai tokia pacia pries 5metus , pirkes Kaune Jonukas&Ko :laugh:As kalbejau apie dabar, rask bent viena toki prekyboje
Vanagiux , labaj klysti, lietuvoje jau jie senai atsirado prekyboje , As padavanojau savo broliui lygiai tokia pacia pries 5metus , pirkes Kaune Jonukas&Ko :laugh:
quadrifoglio rašė:Citatavanagiux rašė:CitataVygutia rašė:CitataVanagiux , labaj klysti, lietuvoje jau jie senai atsirado prekyboje , As padavanojau savo broliui lygiai tokia pacia pries 5metus , pirkes Kaune Jonukas&Ko :laugh:As kalbejau apie dabar, rask bent viena toki prekyboje Vitrinoje gal ir nerasi, niekas gal alfu neveza specialiai, bet manauuzsisakyti galima butu is katalogu. VCUP 5aukste yra minipasaulis, ten berods buvo GTV nauju snukuciu, Crosvagon, ir 159, o dar buvo dvigubai didesnis Afa Romeo Spider 70metu. bet jo kaina virs 200lt, tu maziuku berod 119ltwww.minipasaulis.lt , deja bent puslapyje nera parodyta GTV, o toki Spider berods T-Spark\'as turi
vanagiux rašė:Citataquadrifoglio rašė:Citatavanagiux rašė:CitataVygutia rašė:CitataVanagiux , labaj klysti, lietuvoje jau jie senai atsirado prekyboje , As padavanojau savo broliui lygiai tokia pacia pries 5metus , pirkes Kaune Jonukas&Ko :laugh:As kalbejau apie dabar, rask bent viena toki prekyboje Vitrinoje gal ir nerasi, niekas gal alfu neveza specialiai, bet manauuzsisakyti galima butu is katalogu. VCUP 5aukste yra minipasaulis, ten berods buvo GTV nauju snukuciu, Crosvagon, ir 159, o dar buvo dvigubai didesnis Afa Romeo Spider 70metu. bet jo kaina virs 200lt, tu maziuku berod 119ltwww.minipasaulis.lt , deja bent puslapyje nera parodyta GTV, o toki Spider berods T-Spark\'as turi Pries dvi savaites pats maciau tik iejus po desine puse krastine vitrina pats virsus, 3modeliai vienas salia kito stoveo. al kas nupirko.
vanagiux rašė:CitataMano kolekcijoje dar yra 156; 156 sportwagon ir GT kada idesiu foto Irgi vieninteliai Lietuvoje ? :laugh: :laugh: :laugh:
Mano kolekcijoje dar yra 156; 156 sportwagon ir GT kada idesiu foto
o va mano nei uz jokius pinigus nenupirxi savikaina tik 1 popieriaus lapas, printerio sunaudoti dazai, zirkliu sudilimas, ir klijai. jei susidomejot galiu idet sablonu. turiu daugiau alfu modeliu
smoke rašė:Citatao va mano nei uz jokius pinigus nenupirxi savikaina tik 1 popieriaus lapas, printerio sunaudoti dazai, zirkliu sudilimas, ir klijai. jei susidomejot galiu idet sablonu. turiu daugiau alfu modeliu Turiu ir ash tokiu pasidares ir siektiek patobulines