vneruks77 rašė:CitataZhalias rašė:Citatavneruks77 rašė:CitataNegi man vienam teks is Siauliu valint? Gal atsiras dar kas is dviraciu miesto? :laugh:Nu tak vot ir paorganizuok zmogeliukus is Saules miesto. Tau juk arciau :rolleyes: Registruokites aktyviau-Roxxy asmeniskai isteige priza nugaletojui. Taigi bus del ko pasikapot :woohoo:Siauliai-ne saules miestas,o stabdziu miestas. Beje-jei jau visai busi vienas is Siauliu, tai kooperuokis su Telsiais Ryt busiu Telsiuose. Jei sudominsiu Alfonzo, Mindaugeli-duosiu tau zinot...
Zhalias rašė:Citatavneruks77 rašė:CitataNegi man vienam teks is Siauliu valint? Gal atsiras dar kas is dviraciu miesto? :laugh:Nu tak vot ir paorganizuok zmogeliukus is Saules miesto. Tau juk arciau :rolleyes: Registruokites aktyviau-Roxxy asmeniskai isteige priza nugaletojui. Taigi bus del ko pasikapot :woohoo:Siauliai-ne saules miestas,o stabdziu miestas.
vneruks77 rašė:CitataNegi man vienam teks is Siauliu valint? Gal atsiras dar kas is dviraciu miesto? :laugh:Nu tak vot ir paorganizuok zmogeliukus is Saules miesto. Tau juk arciau :rolleyes: Registruokites aktyviau-Roxxy asmeniskai isteige priza nugaletojui. Taigi bus del ko pasikapot :woohoo:
Negi man vienam teks is Siauliu valint? Gal atsiras dar kas is dviraciu miesto? :laugh:
Si sekmadieni, lapkricio 19 diena, 14-15 val visi norintys pasitreniruoti ar siaip smagiai praleisti laika, kvieciami i Kauno KSC kartodroma. Si shema pades rasti kartodroma:
Zhalias rašė:CitataSi sekmadieni, lapkricio 19 diena, 14-15 val visi norintys pasitreniruoti ar siaip smagiai praleisti laika, kvieciami i Kauno KSC kartodroma. Si shema pades rasti kartodroma: Alio Vilnieciai, kas planuojasekmadieni mintii kauna pasitreniruoti? As kaip po planuoju, o ar gausis nezinau, tenksiuos. Kas dar junksis?
Jemam sita darba. Is Telsiu bus 2 vnt., t.y. as ir Mindaugelis:) Tiesiai i varzybas atleksim
Taigi po pirmo ivykusio pasivazinejimo (man tai buvo is vis pirmas kartas), ispudziai fantastiski :wub: Jauciasi sveikas nuovargis. Azartas pagavo!:rolleyes: Lauksim kito sekmadienio, o pries tai, zinoma, fotkiu is paparaciu B)