Autorius Tema: Va chia tai GT :)  (Skaityta 7854 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: Va chia tai GT :)
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-05-21 23:04 »
jo cia sita ALFA , be zodziu ! GT,  bent jau man svajoniu ALFA . Pries men VLN maciau juoda , su nelietuviskais nr ,(lyg tai vengriski , neiziurejau) tai maniau , apsi.....  vietoj , net negera pasidare ! Bet va pastebejau , kad ju nera daug ant LT , gal zmonems nelimpa , kad nepraktiska , ar kad kaina didele , Kaune tik dvi esu bemates viena raudona nereali  :o , o kita pilka (perl) ir lyg viskas
Vilniuje Laisvės pr. 77 aikštelėje pasitrink kartelį kitą pamatysi bent dvi iš karto GT.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-05-27 19:28 »
jo cia sita ALFA , be zodziu ! GT,  bent jau man svajoniu ALFA . Pries men VLN maciau juoda , su nelietuviskais nr ,(lyg tai vengriski , neiziurejau) tai maniau , apsi.....  vietoj , net negera pasidare ! Bet va pastebejau , kad ju nera daug ant LT , gal zmonems nelimpa , kad nepraktiska , ar kad kaina didele , Kaune tik dvi esu bemates viena raudona nereali  :o , o kita pilka (perl) ir lyg viskas
Autopliuse yra 2 ledinės - 3,0, benzinas, 2004 m. viena pilka, kita juoda. Kainos 50-55 tūkst. Lt. Na labai jau gundo.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs tiesiogAS

• Klubo narys
  • Patyręs
  • Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-06-03 09:52 »
na nepopuliarios jos greiciausiai del to, kad tokio segmento auto paklausa LT is viso yra pakankamai nedidele, o dar kai kalbama apie alfa....nes tai daugiau jaunimui skirtas auto, o kaina tikrai kolkas nera jaunuoliska...paziurek kiek GTV ant Lietuveles.Jei 1-2 per diena pamatai, tai jau gera diena :D
Ir buvo, ir yra, ir, turbut, bus :)