Mano alfos, salono vejelis neveike kaip oro temperatura lauke buna apie -3 laipsnius ir maziau, o kaip oras susyla jis veike.Galvojau gal kas uzsala, buvau issiemes ventiletoriu, pajunges tiesiogiai, veike. Gal kas galetu paaiskinti kame cia problema?Dekuj...
Citata iš: Ralius 2010-10-23 17:12Mano alfos, salono vejelis neveike kaip oro temperatura lauke buna apie -3 laipsnius ir maziau, o kaip oras susyla jis veike.Galvojau gal kas uzsala, buvau issiemes ventiletoriu, pajunges tiesiogiai, veike. Gal kas galetu paaiskinti kame cia problema?Dekuj... Skaityk sia tema nuo pradziu. Tikrai buvo apie tokius simptomus jau rasyta.
Perskaiciau visa tema, bet tokios bedos nera. Ir paaiskinimo nera. Tiesiog kartais viskas veike, kartais niekas neveike.
Citata iš: Ralius 2010-10-23 21:35Perskaiciau visa tema, bet tokios bedos nera. Ir paaiskinimo nera. Tiesiog kartais viskas veike, kartais niekas neveike. Kondiske yra? Daviklius ziurejai? Prie kompo nebandei nuvaziuot prijungti?
Sveiki,Nusprendziau atnaujinti sia tema tuo paciu prasydamas pagalbos is jau patyrusiu ir su panasia problema susidurusiu Alfa gerbeju Beda atrodytu labai paprasta, budavo kartais dingsta oro putimas salone, bet po kiek laiko atsiranda ir rodos vel stabiliai pucia. Taip vazinejau iki kol nedingo visai..Itariu daugumos jau aptarta varza prie daiktadezes, taciau niekaip jos tiksliai neaptinku ir nezinau kur konkreciai ieskoti. Padariau nuotrauku, gal atsiras kas jau keite varza ir galetu nupasakoti kokia ten detale butu is matomo vaizdo?
Laba d. gal kas zino, kaip nustatyti valdyma, kad ora imtu is lauko, ba reguliatorius turi 3 padetis: Lempute dega kaireje, desineje arba visaj nedega.