Autorius Tema: Alfadienis vilniuje?  (Skaityta 113839 kartus)

zuikelis

• Svečias
Dėl:Alfadienis vilniuje?
« Atsakymas #300 Įrašytas: 2006-10-10 15:48 »
brumbrum rašė:
Citata
zuikelis rašė:
Citata
brumbrum rašė:
Citata
zuikelis rašė:
Citata
T-Spark rašė:
Citata
prie ko cia keisti? atvaziuoja, pasisveikina su visais, jei kazkoks zmogelis stovi nematytas, tai negi pulsi glebesciuotis su juo? ir diskusija tikrai buvo apie TRECIADIENINIO alfadienio vieta, o jus Siemens, Siemens, prie ko cia tas Siemens? kas nori, atvaziuoja ketvirtadieni ir prie Siemens. Migle zmogus atviras ir tiesus, i vata nevynioja ir pasako kaip yra.  Vietoj to, kad burbetumet, pasiulykit nauju ideju ir savo pagalba klubui, prasau 100 metu padeti su puslapiu, visi tyli. Prasom padeti su organizacija renginiu, visi tyli. Paskui pasirodo forume ir pila pamazgas koks klubas kūtvela pasipūtęs, valdyba tarnai kazkokie pasirodo, ka jie alga gal kokia gauna ar pan? Visi cia is idejos susirinke. Taip kad pamastykit pries rasydami nesamones forume. Klubo branduolys yra stiprus ir visi esam geri draugai, o netikri alfistai atsiranda ir vel dingsta, atsirade bando kazkokias savo taisykles nustatineti, net nebudami klubo kandidatais. Naujokai mego rinktis prie Siemens, nieko blogo, po truputi ir senimas ten renkasi, vadinasi naujove prigijo. Bet nereikia ieskoti nauju idejiniu vadu ir daryti 10 alfadieniu skirtingose Vilniaus vietose, cia tai absurdas. Sutinku, kad Indraja buvo variklis ir pastumedavo nemazai reikalu, dabar kita situacija ir noretusi daugiau nariu iniciatyvos kol  jos nera.

na šiaip tai kaip supratau ne visi tyli.va pvz Satva turi labai daug ir gerų idėjų, tačiau žmogus deja negali jų įgyvendinti, nes kaip suprantu klubas jų nepalaiko...tai apie kokius čia siūlymus galima kalbėtis?:dry: .....
o kas dėl sveikinimosi, tai nemanau, kad labai sudėtinga pasukti liežuvį ir pasakyti LABAS, kai su tavim pasisveikina..ANE?
va pvz tu kai atvažiavai juk pasisveikinai su manim, nors ir pirmą kartą matei....ir nereikėjo nei tau nei man ant kaklo kabinėtis........o vat tavo draugė (žmona).........tai ką aš žinau.pasikėlusi .....:unsure:

O kokios tos idejos, ash nlb ju girdejas, na per alfatura skareles buvo superines ir klubas tikrai nepyko :D

Tai matyt nelabai jau bendraujate tarpusavyje, jei nežinot ką nori įgyvendinti Satva... aš pvz palaikau ją 100%...tik su vėjo malūnais aš neįpratus kariauti.....
jei tik atsirastų daugiau idėjos žmonių, tai klubas klestėtų..........B)

Bendraujam kiek galim :p, o taip ir nepasakei kokios idejos, gal ju ishvis ner, na ash Satvos paklausiu asmeniskai, nes toks vaizdas, kad jau burimas ish nieko prasideda :D

negaliu rašyti kito žmogaus idėjas.aš jų nesisavinu....:P
jei norės su visais viešai pasidalins pati Satva......bet kiek žinau tai ji ne su manim viena apie jas kalbėjo.........

Neprisijungęs Edv166nas

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #301 Įrašytas: 2006-10-10 15:58 »
velniai rautų! kokiu cia nesamoniu galima prisiskaityti...
Pilnai palaikau visus klubo narius ir kandidatus, bet kai gyvunai pradeda perversma organizuot ir nesantaika kurstyti.... tai ka as zinau, nuo pat pirmu dienu pasirodymo forume is misko sklinda pasiulymai - davai darom ta, keiciam vieta, vaziuojam ten...
Nervai nelaiko....  kiskiai man nepatinka
AR 166 2.5 V6 24v
  BGL 343  Nr.22 <zinau kur>
AR 75 AMERICA 3.0 V6
                Nr.222
AR Brrrr

zuikelis

• Svečias
« Atsakymas #302 Įrašytas: 2006-10-10 15:59 »
Edv166nas rašė:
Citata
velniai rautų! kokiu cia nesamoniu galima prisiskaityti...
Pilnai palaikau visus klubo narius ir kandidatus, bet kai gyvunai pradeda perversma organizuot ir nesantaika kurstyti.... tai ka as zinau, nuo pat pirmu dienu pasirodymo forume is misko sklinda pasiulymai - davai darom ta, keiciam vieta, vaziuojam ten...
Nervai nelaiko....  kiskiai man nepatinka

tu čia mane gyvūnu pavadinai? ar visi kas nėra klubo nariai ir kandidatai yra gyvūnai? o gal dar ir gyvuliai????:angry:

P.S. apie vietos keitimą kalba buvo ne iš mano pusės.......tai, kad ..........o kas dėl pasiūlymų tai kaip matau niekas jų iš klubo narių netoleruoja....tai brangusis admine T-Sparkai kaip galima ką nors siūlyti, kai į tavo pasiūlymus visiems nusišikt, o po to dar ir pretenzijas kelia, kad kokio velnio kiškiai kažką siūlo..........

ko gero su savo ketinimais įnešti naujo vėjo likau nesuprasta.........
todėl ir nenuostabu, kad naujokai susidūrę su tokiais pasipriešinimais greit dingsta....:(

Neprisijungęs techno

« Atsakymas #303 Įrašytas: 2006-10-10 16:07 »
ziauru cia biski, kai jau i asmeniskumus taip leidziamasi...
viskas prasidejo del makaronu, o jau nusirito iki vos ne klubo likvidavimo :(
zmones, daugiau pagarbos vieni kitiems!! privatu ginca verciate jau visuotines svarbos klausimu...
o del Jurgos ideju - tai maniau, kad ju igyvendinimas tik laiko klausimas, bet pasirodo arba jus nieko apie jas nezinot arba jums ant ju  nusisikt... :(

Nesiputokit tik visi, kai iskyla kazkokios problemos ir kyla gincai - juk gincuose gimsta tiesa.
AR 166 3.0 V6 162 kW ROSSO

AR 147 1.9 JTDm 88 kW NERO

bumbum

• Svečias
« Atsakymas #304 Įrašytas: 2006-10-10 16:12 »
ple riskit tuos marazmus, vienok Edv166nas pravda parase...

Neprisijungęs awriz

• Veteranas
  • Įrašai: 1046
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305 Įrašytas: 2006-10-10 16:16 »
Sori jei kam ant spuogo uzlipau :)
As nieko neverciu ir nieko nesiulau :) tik zuikeli uzstojau kad neskriaustumete. ir tiek :)
Kam lekti, jei gali palengva skristi

Neprisijungęs techno

« Atsakymas #306 Įrašytas: 2006-10-10 16:18 »
siaip naujoves kazkaip cia daugumai nlb rupi.....

vasara forume buvau parases apie pasiulyma visiems nuvaziuoti i Trakus, bet man kaip atsakymas i pasiulyma buvo nupastinta Lietuvos Respublikos administracines teises pazeidimu kodekso specialiosios dalies straipsnio dispozicija uzdraudzianti grupini transporto priemoniu vaziavima... ;)
taigi, kaip supratau - suns balsas i dangu neina :D

bet to nesureiksminu ;)
AR 166 3.0 V6 162 kW ROSSO

AR 147 1.9 JTDm 88 kW NERO

Cadamuro

• Svečias
« Atsakymas #307 Įrašytas: 2006-10-10 16:19 »
Oooo kokios diskusijos :D :D :D
Gal kam valeriono paskolinti? ;)

zuikelis

• Svečias
« Atsakymas #308 Įrašytas: 2006-10-10 16:21 »
awriz rašė:
Citata
Sori jei kam ant spuogo uzlipau :)
As nieko neverciu ir nieko nesiulau :) tik zuikeli uzstojau kad neskriaustumete. ir tiek :)

Ačiū, a tai su šūdais baigia suėsti...:woohoo:

Neprisijungęs fialCo

• Klubo narys
  • Jaunuolis
  • Įrašai: 111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #309 Įrašytas: 2006-10-10 16:24 »
nu jo... Vartotoja zuikelis užkėlė bangas. Bijau, kad Edvinas pagal slapyvardį tamstą pavadino  gyvūnu.
Ar nemanai, kad įlindai į tam tikrą žmonių grupę ir bandai tarp jų riaušes kelti? Aš pirmu taikymu pabėgsiu iš valdybos, tikiuosi, atsiras, kas norės eiti.

Jurgos idėjas mes visi palaikom, tik įgyvendinimas ne toks greitas, kaip atrodo.
Atrodo, paprasta suorganizuot gimtadienį? Atrodo. Bet kai pradedi ieškot, kur, rinkt pinigus, maldauti, kad kas nors atvažiuotų, ieškot, kas paruoš maistą, atsakyt savo vardu už materialinę ar kitokią žalą savininkams, tai ...

Visi mes dirbam, ir dažniausiai daug ir ilgai, nes esam jauni, norim gražios ateities. Ir niekas nebara, jei negali ateiti tą dieną, o ateini kitą. Kada galim, tada ir renkamės, tik tikslas yra išlaikyti kažkokį dėsningumą.. nedaryt padraikai visko. Ar mažai pavyzdžių?
T-Spark teisingai sako, kad atsisijoja prašalaičiai, lieka tikrieji alfistai.

Atsiprašau, jei su kuo  nepasisveikinau, tikrai nepuolu su bet kuo glėbesčiuotis. Būna, kad atvažiuoja žmonės iš vis kaip draugai kažkieno, o forumo dalyvių iš plaukų spalvos dar neskiriu. Manau, kad gana garsiai kalbu ir garsiai sveikinuos/atsisveikinu.

Entuziastai forume visi, tai prašom, darykit, organizuokit, medalius įteiksim.
Deja, ačiū dažniausia neišgirstama...

Niekaip nesuprantu, kodėl vartotoja zuikelis pasiūlymuose įžvelgė kažkokią grėsmę.
Svetimiems biznio mes nedarom, atsiras sąlygos, grįšim į Anapus.

Rytoj renkamės kaboke Suzi, 19,30 -20 ,00, Ulonų g. 5
jamais encore