Autorius Tema: Alfadieniai - Šiauliai  (Skaityta 540770 kartus)

Neprisijungęs Vaidas123

• Lankytojas
  • Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfadieniai - Šiauliai
« Atsakymas #420 Įrašytas: 2008-02-11 18:39 »
aštuntą vakare nu kas taip susitinka, teks prie kauniečių dabar derintis :) niekaip nebūčiau spėjęs, arba parsivilkęs kaunan paryčiais
nu gal uzteks cia prie visu verkslenti,kas nori tas prisiderina-cia jau tavo problemos kolega ;)
Meetas liuks,tik niekaip nesupratau db..........Wori, kur fotkes,gal vakar kur pratesima padaret :alaus: :du:
Buvo: Peugeot 605 2,1td
Dabar: 99' AR 166 2,4JTD

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #421 Įrašytas: 2008-02-11 20:14 »
 :loud: Po simts Alfu....kur pica   ;D Meetas  buvo geras  :alaus:

Cav

• Svečias
« Atsakymas #422 Įrašytas: 2008-02-11 21:29 »
As vakar nugara "susilauziau" tai nepavyko atlekt... :( Bet tai vat beda. kur jas nusiimt ir kaip. Patirties pas mane nulis tokiuose reikaluose..

kaip suprantu pas tave 156 tai tikrai nera sunku vaziuokle paciam issiardyti galas is vis primityvus, pavartai manuala paziuri ka keisti reikia ir i darba.. tik jei neturi vietos kur tai truputi liudniau...  :-\

Woris

• Svečias
« Atsakymas #423 Įrašytas: 2008-02-11 22:15 »
mambo picoj visi meetai geri buwo :) fotkes telefe, db dar pas sefa esu, apie 23h grysiu namo, imesiu.

Woris

• Svečias
« Atsakymas #424 Įrašytas: 2008-02-11 23:41 »
va

dino

• Svečias
« Atsakymas #425 Įrašytas: 2008-02-12 17:25 »
As vakar nugara "susilauziau" tai nepavyko atlekt... :( Bet tai vat beda. kur jas nusiimt ir kaip. Patirties pas mane nulis tokiuose reikaluose..

kaip suprantu pas tave 156 tai tikrai nera sunku vaziuokle paciam issiardyti galas is vis primityvus, pavartai manuala paziuri ka keisti reikia ir i darba.. tik jei neturi vietos kur tai truputi liudniau...  :-\

Tai butent... Alfieciam is Siauliu padejusiam situo klausimu, statau alaus kiek isgers :D

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #426 Įrašytas: 2008-02-12 17:39 »
 :lol: Sveikutele pica, ir beveik tuscias bokalas  :'(   ;D

Neprisijungęs Vaidas123

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427 Įrašytas: 2008-02-12 18:20 »

Tai butent... Alfieciam is Siauliu padejusiam situo klausimu, statau alaus kiek isgers :D
Tai ko iskarto apie aluti neparasei-buciau pasisiules ir isardyti ;D :alaus:

Neprisijungęs Vaidas123

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428 Įrašytas: 2008-02-12 18:22 »
O pica kita karta imsim ne tokia raudona-kad ketcupas geriau matytusi 8) :alaus:

Cav

• Svečias
« Atsakymas #429 Įrašytas: 2008-02-12 21:33 »

Kad tik macytu tokia pagalba  :alaus: