aštuntą vakare nu kas taip susitinka, teks prie kauniečių dabar derintis niekaip nebūčiau spėjęs, arba parsivilkęs kaunan paryčiais
As vakar nugara "susilauziau" tai nepavyko atlekt... Bet tai vat beda. kur jas nusiimt ir kaip. Patirties pas mane nulis tokiuose reikaluose..
Citata iš: dino 2008-02-11 12:58As vakar nugara "susilauziau" tai nepavyko atlekt... Bet tai vat beda. kur jas nusiimt ir kaip. Patirties pas mane nulis tokiuose reikaluose..kaip suprantu pas tave 156 tai tikrai nera sunku vaziuokle paciam issiardyti galas is vis primityvus, pavartai manuala paziuri ka keisti reikia ir i darba.. tik jei neturi vietos kur tai truputi liudniau...
Citata iš: Cav 2008-02-11 21:29Citata iš: dino 2008-02-11 12:58As vakar nugara "susilauziau" tai nepavyko atlekt... Bet tai vat beda. kur jas nusiimt ir kaip. Patirties pas mane nulis tokiuose reikaluose..kaip suprantu pas tave 156 tai tikrai nera sunku vaziuokle paciam issiardyti galas is vis primityvus, pavartai manuala paziuri ka keisti reikia ir i darba.. tik jei neturi vietos kur tai truputi liudniau... Tai butent... Alfieciam is Siauliu padejusiam situo klausimu, statau alaus kiek isgers