Autorius Tema: T.S. ir dujos...  (Skaityta 60860 kartus)

mindugo

• Svečias
Dėl:T.S. ir dujos...
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2006-08-19 14:09 »
Nemusim, bet drisciau nesutikti su teiginiu \"kuriu masinos yra juodi darbiniai arkliai ir jiems visai dzin kaip jos vaziuoja, bile vaziuoja pigiai\" - siais laikais masinos ir su dujom vaziuoja labai gerai, ir nebutinai jos turi buti juodi darbiniai arkliai.. Tikiu, kad visada bus tokiu psichologiniu, ideologiniu skeptiku, apeliuojanciu i sazine, automobilizma, alfizma ir t.t., ir panasios diskusinjos vargu ar kada baigsis. As, pvz., nematau, kurioj vietoj Alfa + dujos + zmogus, mylintis Alfa, kertasi su alfisto apibrezimu :)

grease rašė:
Citata
tai sita as puikiai suprantu.

bet jeigu perki 3l varikli, kuro sanaudos pinigine prasme neturetu rupeti, imho.

apibendrinimas: tegu dujas statosi tie, kuriu masinos yra juodi darbiniai arkliai ir jiems visai dzin kaip jos vaziuoja, bile vaziuoja pigiai. cia as supnratu.
bet tie, kurie masinoje mato daugiau negu transporto priemone, nusiperka galinga, isistato dujas, ir jauciasi didziausiausiais automobilistais... nu sorry..

is tikruju tai netgi gaila, kad atrodo tokiu atsiranda lietuvos alfistu tarpe.
muskit mane ir pykit ant manes, bet mano akimis jie nera tikri alfistai.

as baigiau.

Neprisijungęs grease

« Atsakymas #41 Įrašytas: 2006-08-19 14:26 »
automobilizmas, alfizmas ir t.t butent ir yra psichologija+idealogija.
niekam i sazine as neapeliuoju, tik pasakiau, kaip as suprantu sita situacija.

o man alfistas tai dar butinai yra ir automobilistas (i.e. angliskas zodis petrolhead).
kaip clarksonas sake: \'one can never call himself a true petrolhead, if he has never owned an alfa\'.

mindugo

• Svečias
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2006-08-19 14:38 »
Tai taip, tiesiog nemanau, kad buti alfistu yra butina \'anti-dujines\' psichologijos+ideologijos salyga.

grease rašė:
Citata
automobilizmas, alfizmas ir t.t butent ir yra psichologija+idealogija.

Pengu1n

• Svečias
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2006-08-19 14:51 »
joooooo, taigi pagal grease ideologija turiu dabar parduoti Alfa, nupirkti koki VW ir tada jau drasiai detis dujas. Bet ka man daryt kai mane koks nors protingas VW klubo veikejas apdes b...biais uz toki \"neideologini\" poelgi su masina? Koroce, man patinka mano masiniukas, bet nesu labai turtingas, taigi tam kad sugebeti savo auto islaikyti as IDESIU duju iranga. Ir vazinejant  ant duju tikrai nesiajausiu maziau alfistu negu kazkas kitas.  :evil:

P.S. tema kiek prisimenu prasidejo nuo techniniu dalyku o pasibaige kazkokiu marazmu... :mad:

mindugo rašė:
Citata
Nemusim, bet drisciau nesutikti su teiginiu \"kuriu masinos yra juodi darbiniai arkliai ir jiems visai dzin kaip jos vaziuoja, bile vaziuoja pigiai\" - siais laikais masinos ir su dujom vaziuoja labai gerai, ir nebutinai jos turi buti juodi darbiniai arkliai.. Tikiu, kad visada bus tokiu psichologiniu, ideologiniu skeptiku, apeliuojanciu i sazine, automobilizma, alfizma ir t.t., ir panasios diskusinjos vargu ar kada baigsis. As, pvz., nematau, kurioj vietoj Alfa + dujos + zmogus, mylintis Alfa, kertasi su alfisto apibrezimu :)

grease rašė:
Citata
tai sita as puikiai suprantu.

bet jeigu perki 3l varikli, kuro sanaudos pinigine prasme neturetu rupeti, imho.

apibendrinimas: tegu dujas statosi tie, kuriu masinos yra juodi darbiniai arkliai ir jiems visai dzin kaip jos vaziuoja, bile vaziuoja pigiai. cia as supnratu.
bet tie, kurie masinoje mato daugiau negu transporto priemone, nusiperka galinga, isistato dujas, ir jauciasi didziausiausiais automobilistais... nu sorry..

is tikruju tai netgi gaila, kad atrodo tokiu atsiranda lietuvos alfistu tarpe.
muskit mane ir pykit ant manes, bet mano akimis jie nera tikri alfistai.

as baigiau.

Neprisijungęs Phantom

• Klubo narys
  • Jaunuolis
  • Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2006-08-19 15:00 »
B) reik keist alfa klubo istatus :)
i kluba priammi nariai su alfomis kuriose nera duju :woohoo:

p.s. cia joke jei ka :)
Each proposition is false, this too

Neprisijungęs grease

« Atsakymas #45 Įrašytas: 2006-08-19 17:52 »
kalat i klyna, chebra.
nieko as jokiais b...ais neapdedu ir nenoriu apdeti. as pasakiau ka as galvoju.

tolerancijos nerasta pas kai kuriuos.

Neprisijungęs kardanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2006-08-19 18:31 »
tokiem nuomones pasisakymams yra skiltis \"Blevyzgos\"

Neprisijungęs Edv166nas

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2006-08-19 18:59 »
Seip uzsienyje yra tokia nerasyta taisykle, kiekvienas perka masina pagal savo kisene ir metines pajamas, Lietuvoje kolkas viskas labai iskreipata, maximos kasininkas gauna 800lt per menesy perka masina lizingu pvz mersa kupa triju litru ideda dujas ir laiko save kieciausiu apilinkeje, nors gyvena pas pensininke nuomuodamas viena kambari...
AR 166 2.5 V6 24v
  BGL 343  Nr.22 <zinau kur>
AR 75 AMERICA 3.0 V6
                Nr.222
AR Brrrr

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2006-08-19 19:47 »
siaip galiu pasakyti kad cia nera nei vieno protingo vyro ,o tik kelios  sispyrusios ,,mergaites,,!! kurioms ju paciu nuomone gyvent normaliai neduoda.......
Pezat nesamones apie apie tai kokias masinas kur perka!!NEJUOKINKIT:evil:
MANO NUOMONE ,cia zmones klausinejo apie dujas ,kur ,kas ir uz kiek normaliai sudeda ...
beje ,,piniguociai ,,gal  ant geros duju sistemos pinigu nesurenkat:evil:  o gal vazinejat su  kolekciniais modeliais  ir tik savaitgaliais  geru oru ,tada tikrai jus suprantu :evil: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :evil:
GALIT IR  NECITUOT ,bazaras issemtas -geriau padekit vienas kitam,o ne klimaksuokit  :evil:
              <<<KLUBIECIAI>>>>:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

audrisd

• Svečias
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2006-08-20 15:04 »
tokiam varikliui kaip ce paminejai,net neapsimoka deti duju