Sveiki
Senokai cia uzklydes buvau, bet tik todel kad nebegaunu pranesimu apie naujas zinutes i savo el. pasta
(moderatoriai, gal netycia kokia klaidele isivele?)
Nu jo, ziuriu su musu mytais kaip (atsiprasau uz issireiskima) seniui su boba ( [C] Radioshow) - nori, bet negali
Taip ir pas mus - norinciu daug, bet... Patsai, kelias savaites buvau be alfos, nes pilna kebulo dazyma dariau. Pasigisriu - po dazymo dar "Svaros broliuose" kebula apdirbus teflonu - vaizdas tikrai ispudingas
Gryztant prie temos - as uz megametra
Tik va dar toloka iki jo, o jei dar Gintarinis su Bajoru galetu atlekti prie balos dar iki to, tai butu smagu visiems susibegti kaip senais gerais laikais (tik gal be jokiu avariju
)? Ka manote liaudis? Zinoma visi kiti beabejo yra welcome susipazinimui
Nes pvz asmeniskai as is cia rasanciu naujoku (nesupykite prasau, liaudis) nepazystu ne vieno.. O noretusi susipazinti
Gi smagu jei atsirastu rimtu "normaliu" zmoniu, kurie ne tik butu zmoniski su normaliomis ideologijomis (o ne vien "vakar dragiu buvau tai jrepxdbdkjs...") bet ir butu is sirdies prijauciantys ir entuziastingi - tokiu atveju kuo daugiau tokiu zmoniu, tuo didesne tikimybe surengti kazkoki meeta o gal net ir rengini. Isduosiu tokia menka paslaptele del pastarojo dalyko - yra labai reali galimybe suorganizuoti maza, o gal ir visai nemaza renginuka - tik reikia idejos ir minciu
O toliau jau rupinciausi as
P.S. kazkas is cia esanciu klause del vykusiu Dragu - buvau juose visa diena, tik deja nieko nemaciau, nes teko "saugumo automobilije" visa diena vazinetis...
Taigi visos mintys del issakytu mano pasiulymu - welcome