Viskas gerai. Laikas parodys. Daug kas suzinojes mano amziu matyt irgi nustebtu - ka as cia veikiu. Taciau normaliam AR klubui ir as buciau per jaunas... Uzmuskit mane bet as matau klubo prasme ne mechanikos prasme. Gal neismanau apie Alfas tiek kiek daugelis jaunesniu uz mane, bet manes tai nekaso... Nesakau, kad didziuojuosi tik tuo, kad vaziuoju Alfa, bet man is to yra kaifas. Samoningas, o ne del to, kad pavyko pigiai nusipirkti 155 ir Alfeta. Bet as nenoriu diskutuoti su klubieciais apie sankabas, spoilerius, lietus ratus. As noriu buti bendraminciu kompanijoje, kurie yra vedami panasios idejos. As minejau, kad net latviu klubas yra brandesnis uz musu, o jei paziuresime ka rezga ir kuo gyvena Danu, Anglu, Amerikieciu AR klubai, tai mums dar \"toli saukia\". Bet toks gyvenimas - skirtingos tradicijos ir finansines galimybes.
Beje latviai susiduria su panasia problema kaip ir lietuviu klubas - ideju stoka, nes klubas \"skiedziasi\" internetinio mastymo zmonemis - \"duokit mums viska paruosta, o mes paspausim enter arba escape.... \" Musu beda, kad pas mus tai dar astriau kvepia. Bet galime pasididziuoti, kad Estai net to neturi. Ir tikrai gerai, kad Indraja dar turi parako, nes kitu atveju butu tiesiog liudna.
Atvirai pasakius kartais gaila, kad nesu klubo narys, net kandidatas, todel negaliu dalyvauti nei alfature, nei oficialiuose mytuose, nei dalyvauti sprendziant svarbius klausimus, bet kartais ir dziaugiuosi, kad nesu niekam isipareigojes istatais, naryste, nuomones cenzura. Sakau ka noriu. HAU.