chipavęs savo 77kw ? neklausiu nieko toliau nes tikrai užkniso čia, visa esmė paskutiniam sakinį.
Ne, buvau jau susitaręs pas „garažinį“, tačiau atkalbėjo pažįstami. Paskutiniame sakinyje yra esmė, kurios tu nelabai supranti. Aš neruošiu mašinos sportui, aš nedarysiu su ja jokių rekordų, aš net neplanuoju iš jos dugną spausti. Tam paprasto kokybiško remap'o užtenka ir taškas.
Karoli, Kosmonautu, galėsi vadint kai bent išsivaizduosi, kas kompo vidui softo atžvilgiu yra, ir kaip viskas atrodo ten, ir kiek kompas įvairiausių korekcijų atlieka, ir kiek gero mapo atžvilgiu turėtų būt atlikta (Aš žinau, o jūs ?)
Nežinau, bet pastebėjai, kad tavo teorijos dažnai prasilenkia su praktika? Neatrodo keista? Dabar geriausias klausimas: kokia tavo patirtis? Internetinės knygos, draugų pasakos? Forumas?
Ar bent kuris pas vimotą, ar galingą ar dar kur buvę žinot tiksliai kur kokių korekcijų pas jus padaryta ?
Ne, nu. Iš medžio iškritai? Imsiu aš dabar ir sakysiu savo skaniausio pyrago slaptą receptą? Kam, kad pats pasidarytum susipirkęs produktus ir dar kitiem draugam papasakotum? Esmė yra rezultatas ir tiesą pasakius nelabai įdomu kaip jis jį pasiekė. Svarbu, kad laikytų ir važiuotų tvarkingai. Vimota ir Galingas to nepadaro?
Kur kas daugiau turi būti pakoreguota, nei tik pvz. +5% kuro +10% tolygiai visam sūkių diapazonui. O čia aš ir abejoju ^^
Aha, atsisiunti fw iš ecu, atsidarai vlc tipo programėlę (tik vietoj garso - galingumas, o vietoj laiko - kuro sąnaudos reguliuojasi) pasukinėji pagal poreikius ir viskas? Turbūt taip ir įsivaizduoji viską
Bent vimotą atlika keletą skirtingų fw versijų bandymų ant stendo ir išrenka geriausią variantą. Garažinis įpučia jam duotą programą ir paleidžia namo. Toks ir skirtumas.
Taip kad gerai pasidomėkit, kas ką daro ir kaip, prieš atsisveikindami su savo pinigėliais, kad negaut "kalmaro" pravardės
Susitvarkyt pirma mašiną reikia, o po to į vimotas ar galingus važiuoji. Turbūt nustebsi sužinojęs, kad net čipuoti dyzeliai praeina TA. Su sąlyga - jei tvarkingas.
Vsio, baigiam. Parodei savo teorinę išmintį. Likau sužavėtas. So entellekt
O gavosi kaip visada (priešrūkinių rėlė, jei dar pameni).