Sveiki Pradėsiu nuo to, kad visom Europinėm mašinom kairėj pusėj būna priešrūkinis, o dešinėj atbulinio lempa. Pas mane įdomi situacija: kairės pusės skaidrus stiklas, o dešinės raudonas. Kas dar keista, kad perdaryta, kad abiejų pusių lempos užsidegta nuo atbulinio. Bet joks laidas laisvas dėl priešrūkinio žibinto nesimėto. Tai gal kas gali paaiškinti man šitą situaciją? O gal to laido ten neturi būti?
Citata iš: Elusive 2011-05-31 19:50Sveiki Pradėsiu nuo to, kad visom Europinėm mašinom kairėj pusėj būna priešrūkinis, o dešinėj atbulinio lempa. Pas mane įdomi situacija: kairės pusės skaidrus stiklas, o dešinės raudonas. Kas dar keista, kad perdaryta, kad abiejų pusių lempos užsidegta nuo atbulinio. Bet joks laidas laisvas dėl priešrūkinio žibinto nesimėto. Tai gal kas gali paaiškinti man šitą situaciją? O gal to laido ten neturi būti?buvo dauztas galas ir sudeti anglo zibintai, okad degtu atbulinis baltas, tai pravestas laidukas nuo desines puses ikaire
nu jo, gali buti kad turesi.imi kontrolke i rankas schema ir ieskai kur dingo tas laidas.galipirma tikrint fiske (schema susirask tik) kur prie saugikliu, jei rasi veikianti riesrukini tuomet toliaukeliauk, jei ne,gryzk link saugikliu/reliu.