Autorius Tema: Galinis priešrūkinis žibintas  (Skaityta 2927 kartus)

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
Galinis priešrūkinis žibintas
« Įrašytas: 2011-05-31 19:50 »
Sveiki :smilie: Pradėsiu nuo to, kad visom Europinėm mašinom kairėj pusėj būna priešrūkinis, o dešinėj atbulinio lempa. Pas mane įdomi situacija: kairės pusės skaidrus stiklas, o dešinės raudonas. Kas dar keista, kad perdaryta, kad abiejų pusių lempos užsidegta nuo atbulinio. Bet joks laidas laisvas dėl priešrūkinio žibinto nesimėto. Tai gal kas gali paaiškinti man šitą situaciją? O gal to laido ten neturi būti?

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
Ats: Galinis priešrūkinis žibintas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-06-01 09:38 »
Sveiki :smilie: Pradėsiu nuo to, kad visom Europinėm mašinom kairėj pusėj būna priešrūkinis, o dešinėj atbulinio lempa. Pas mane įdomi situacija: kairės pusės skaidrus stiklas, o dešinės raudonas. Kas dar keista, kad perdaryta, kad abiejų pusių lempos užsidegta nuo atbulinio. Bet joks laidas laisvas dėl priešrūkinio žibinto nesimėto. Tai gal kas gali paaiškinti man šitą situaciją? O gal to laido ten neturi būti?
buvo dauztas galas ir sudeti anglo zibintai, okad degtu atbulinis baltas, tai pravestas laidukas nuo desines puses ikaire :)

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-06-01 10:09 »
buvo dauztas galas ir sudeti anglo zibintai, okad degtu atbulinis baltas, tai pravestas laidukas nuo desines puses ikaire :)
Nu, kad galas buvo daužtas, tai nenoriu tikėt, nes jokios jokios žymės iš vidaus nematyt... Nebent išdaužti stikliukai buvo... Nu bet vis tiek turėtų laidas būti priešrūkiniams kažkur? Junk mygtukas tai yra... O laido niekur neradau gale... O ir šiaip ką daryti? JUk varydamas TA turėsiu problemų...

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-06-01 16:25 »
nu jo, gali buti kad turesi.
imi kontrolke i rankas schema ir ieskai kur dingo tas laidas.
galipirma tikrint fiske (schema susirask tik) kur prie saugikliu, jei rasi veikianti riesrukini tuomet toliaukeliauk, jei ne,gryzk link saugikliu/reliu.

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-06-01 18:58 »
nu jo, gali buti kad turesi.
imi kontrolke i rankas schema ir ieskai kur dingo tas laidas.
galipirma tikrint fiske (schema susirask tik) kur prie saugikliu, jei rasi veikianti riesrukini tuomet toliaukeliauk, jei ne,gryzk link saugikliu/reliu.

Na radau ta laida, buvo lb tvarkingai pasleptas.
« Paskutinį kartą keitė: 2011-06-01 23:14 sukūrė Elusive »