Autorius Tema: Idomus garsas uzvedus masina  (Skaityta 8314 kartus)

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 122
    • Žiūrėti profilį
Ats: Idomus garsas uzvedus masina
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-09-22 14:34 »
Na su katinais tai visko pasitaiko draugeliui buvo, uzvede mazdute ziemos ryte o is po kapoto tik miauuuu, na zodziu visa ziemas smirdejo po kapotu :-)
O jei rimtai tai jei dirzai cypia tai pirmas vaistas - WD-40 suurski ant veikiancio, taip kad varvetu, tai visi sh nulaksto ir kaip taisykle cypimas dingsta, jei dirzas nenukrenta, kaip man buvo, bo vienas skivas pokreivis buvo :-) Na bet uzdejau dirza atgal ir cypimo kaip nebuta... :-)

siandien pabandziau supurksti saviskei wd-40 genero dirza, nes ant laisvu apsuku budavo cypimas,bet tik ant laisvu, o dabar jis nebenutyla nors ir sukeli apsukas...ar tai tik laikinai? :o
dirza buvau keites,guoliai irgi buvo keisti
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-09-22 14:37 »
Na su katinais tai visko pasitaiko draugeliui buvo, uzvede mazdute ziemos ryte o is po kapoto tik miauuuu, na zodziu visa ziemas smirdejo po kapotu :-)
O jei rimtai tai jei dirzai cypia tai pirmas vaistas - WD-40 suurski ant veikiancio, taip kad varvetu, tai visi sh nulaksto ir kaip taisykle cypimas dingsta, jei dirzas nenukrenta, kaip man buvo, bo vienas skivas pokreivis buvo :-) Na bet uzdejau dirza atgal ir cypimo kaip nebuta... :-)

siandien pabandziau supurksti saviskei wd-40 genero dirza, nes ant laisvu apsuku budavo cypimas,bet tik ant laisvu, o dabar jis nebenutyla nors ir sukeli apsukas...ar tai tik laikinai? :o
dirza buvau keites,guoliai irgi buvo keisti

garsas toks?
http://www.youtube.com/watch?v=dNgoq0RowgY
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2010-09-22 14:49 »
na pas mane labiau i cypima panasus,lyg koks guolis butu sausas, bet dar pries tai buvau pas meistra nuvares buvo nuemes dirza,bet nieko nerado visi guoliai tempejei atrodo viskas tvarkoje, tai sake vazineti gal veliau pasimatis,bet tas garsas budavo tik ant laisvu, o kai siandien pabandziau supurksti tai jis dabar pastovus, bet papurskus dingsta kol dirzas slapias kai tik nusauseja garsas atsiranda
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-09-22 15:07 »
na pas mane labiau i cypima panasus,lyg koks guolis butu sausas, bet dar pries tai buvau pas meistra nuvares buvo nuemes dirza,bet nieko nerado visi guoliai tempejei atrodo viskas tvarkoje, tai sake vazineti gal veliau pasimatis,bet tas garsas budavo tik ant laisvu, o kai siandien pabandziau supurksti tai jis dabar pastovus, bet papurskus dingsta kol dirzas slapias kai tik nusauseja garsas atsiranda

WD sausina detales. Ji purksti ant guoliu butu ganetinai rizikinga. :D Man buvo sarnyras apatines sakes suejes, nes gumos apatine dalis atsikabinus buvo ir pateko ten visokio sh. Tai noredamas sutepti supurskiau WD ten, bet padariau didele klaida. Nuo to tik dar labiau pradejo girgzdeti.

Jei tiksliau, tai WD nuo detaliu pasalina purva ir tepalus, bet tuo paciu ir kazkiek issausina pacia detale. 8) Uztai pas tave dabar ir cirskia, nes issausina guoli ir trintis padideja. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-09-22 15:16 »
as ir tapati pagalvojau, tai turbut galejo issauseti kuris nors guolis,nu anksciau ar veliau but reikeje tvarkyti, reikes lekti i servisa kad ardytu ir ieskotu bedos tikiuosiu si kart ras kuris cia guolis cypia,nes jau nebe pirma karta ziurejo ;D o gali pats dirzas sukelti kokius tai garsus? nes paieskoje buvau rades kazka panasaus, kad buvo kaltas pats dirzas...
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-09-22 15:53 »
nebent tavo dirzas palaidas ir cypia... O ypac kai sutepei.

Neprisijungęs Giedrius.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 190
  • AR 156 SW 1.9 JTD 16v
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-09-22 16:18 »
palaido dirzo cypimas kitoks... cia kazkuris guolis cypia ir panasumo yra, kad genero greiciausiai bus

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010-09-22 16:25 »
palaido dirzo cypimas kitoks... cia kazkuris guolis cypia ir panasumo yra, kad genero greiciausiai bus

Cia tam klipe kur ikeliau?