Gerbiamieji CB entuziastai! Atėjo laikas įvykdyti planą chuliganą ir susibūrus i darnią koloną pasivažinėti po Vilnių. Vilniuje tai darysime pirmą kartą. Tikslai, man atrodo, visiems aiskūs - populiarinti CB radijo rysį. Pasirodymas viešai visiems krūvoj turėtų atkreipti dėmesį ir pakelti susidomėjimą mūsų bedruomene. Planuojama, kad apie tai bus paskelbta spaudoje. Tai pat mielai kviečiami prisijungti ir kitų miestų CB megėjai, entuziastai ir prijaučiantys..
Planuojama data: Gegužės 21 - šeštadienis. Laikas bus tikslinamas. Dabar sprendziame keletą oraganizacinių klausimų..
Visa informacija bus pateikiama šioje temoje, atgarsiai sklandys 19 kanale eteryje..
Dar vienas svarbus dalykas- planuojame daryti radijo forumą sutarta dieną ir valandą, kaip manome vakare po darbų, kad kiek įmanoma bendruomenės narių galetų išgirsti informaciją. Todėl prašome pasiorganizuoti kas galite ir sudalyvauti. Principas toks: sutartą dieną ir valandą kas kokiu gali būdu isijungia 19FM, stacionarai, mobilūs ir per Vilniaus Aidą (savaime aisku kiti miestai tik per Aidą). Bus pranešimas- visi išklauso be komentarų. Girdeję perduoda negirdėjusiems, kad nebūtų "sugedusio telefono". Laikas ir data bus paskelbta. Dar vienas dalykas. Bus gaminamos vėlevėlės, todėl kas norės- galės įsigyti. Terminai ir sumos bus paskelbtos. Kalba eina apie 20-25Lt už vienetą ir priklauso nuo kiekio.
Todėl mums būtų gerai žinoti kiek automobilų ir kiek žmonių ekipažų dalyvaus renginyje.Visi planuojantys dalyvauti rašo man asmeninę žinutę čia forume. Atsižymekite visi dalyvausiantys, nes aš manau, kad tie kurie ištikrųjų laiko save šios bendruomenės nariais lankosi forume ir domisi kas vyksta. Perduotike kitiems kolegoms kurie nežino šitos informacijos. Tai taip pat bus paskatinimas apsilankyti forume tiems kurie retokai lankosi, nes tik čia yra visos naujienos ir atgarsiai apie mūsų veiklą .
Tiek informacijos kolkas. Stebėkite forumą, klausykite eterio ir klauskite kolegų apie naujienas..
http://www.cbforumas.ltP.s. renginio aš neorganizuoju ir prie veiklos koordinacijos neprisidedu, tiesiog tikiu kad bus žmonių kuriuos tai sudomins.