Autorius Tema: problema su pakaitinimo sistema 1.9jtd  (Skaityta 8064 kartus)

Neprisijungęs P_ART

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Ats: problema su pakaitinimo sistema 1.9jtd
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-01-26 12:51 »
n a zinau tik tiek jog jeigu blikcioja spiruokle ilgokai tai kaskas yra su varikliu blogai tai yra kaip kompas kuris nurodo jog kaskas sugedes yra mano pvz tai buvo elektronikoj del pakaitinimo neveike arba zvakes arba laidai arba rele tai isiaiskinom jog rele tai tiek o jei pastovei blikcioja gali buti tiek zvakes tiek ta rele ar laidai net netvarkoje bet kaip meistrai pasake dazniausiai rele kalta o taip kaip pasmane ideta rele buvo netokia ji veikia bet netaip kaip turi ir -15 masina neusikuria na tai kaip cia rase man blikscioja nuotada kai pirkausi ( gal garaze laikai masina nepersala) na tiek  :D

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-01-26 12:59 »
Dabar viska parasyk is naujo, tik nepamirsk skyrybos zenklu..  :)
neturiu alfos.

Neprisijungęs a.zart

• Lankytojas
  • Įrašai: 235
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2010-01-26 15:27 »
 ;D ;D
Jo sunkoka suprasti, reikejo du kart perskaityti. Jei tau po uzvedimo 10 kartu sumirksi zvakiu pakaitinimo spirales simbolis, reiskia parejusi kazkuri (arba kazkurios) zvakes, arba pakaitinimo rele. Jei jau pakeitei rele, negi sunku buvo patikrinti paprasciausiu budu ir zvakes, 10 min. darbas.
Ex:
Alfa Romeo 156 98' 1.9 JTD 77KW
Lancia Lybra SW 01' 2.4 JTD 103KW
Now:
Alfa Romeo 156 SW 02' 110KW

Neprisijungęs P_ART

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-01-26 18:52 »
sori kad nerasau su skirybos zenklais bet px kai as esu piktas ant vygretos ar kaip ji ten kur siauliuos tvarko masinas taigi issedejau pasjuos 6 val ir pasake kad rele tipo netokia pasmane ideta, siandien gavau nauja rele tokia kokia reikia gi isimu senaja ale tokia pat visi skaiciukai viskas ir ka tu sau manai apipiso zalciai ubagai gerai 50 lt paeme bet ta diagnostika dare viska tikrino ubagai negaliu idejau nauja rele zvakes tikrinom ir vistiek viskas blikcioja ir neveikia ,zinot ka jau nervas ima 700 lt isleidus ir tai nesutvarko masinos ( 3 servizai ir ne vienas nesutvarke bedos )  ................gaila man manes ir mano litu

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-01-26 19:21 »
sori kad nerasau su skirybos zenklais bet px kai as esu piktas ant vygretos ar kaip ji ten kur siauliuos tvarko masinas taigi issedejau pasjuos 6 val ir pasake kad rele tipo netokia pasmane ideta, siandien gavau nauja rele tokia kokia reikia gi isimu senaja ale tokia pat visi skaiciukai viskas ir ka tu sau manai apipiso zalciai ubagai gerai 50 lt paeme bet ta diagnostika dare viska tikrino ubagai negaliu idejau nauja rele zvakes tikrinom ir vistiek viskas blikcioja ir neveikia ,zinot ka jau nervas ima 700 lt isleidus ir tai nesutvarko masinos ( 3 servizai ir ne vienas nesutvarke bedos )  ................gaila man manes ir mano litu

saves gailet nereikia ;D jau geriau butum tiesiai i Vln arba Kns nuvaziaves pas rimtus Alfu meistrus. o db pinigai ikisti, o bedos neisprestos...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs bakshas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
    • bmwcars.lt
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-01-28 21:33 »
gal tau paprasciauses laidelis gerai apziurek  ;D
buvo BMW 324d, e34 520i, BMW E38 740i, Alfa Romeo 156 2.4jtd
dabar:  BMW E39 530D

Neprisijungęs P_ART

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-02-02 23:49 »
sveiki vel dar  viena diagnpstika atlikau pas alektrika ai nustate kad mano kompas ijungia relia pakaitinimo avakiu ir jos nebeisjungia (rele nauja ideta) tai bairis gal kam taip yra buve, ir jeigu keitete kompa 1.9 jtd 77 kw  ar pavyko ar veikia viskas normaliai