Logiskai pamascius Q (Quattro) yra italiskai yra keturi... O ne AUDI..Lietuviai tik audi kvatrine ir tezino .. Juk tos modifikacijos varomos keturiais ratai..Galbut ir skirta kokiai Gvinėjai, bet negi tik gvinejoje keliai nepravaziuojami?? Ten jiems neipirkti tokiu modeliu
GQ tiktai nuo 2005m ir 1.9 JTD GQ Sonderedition (GQ Special Edition)
Tai buvo komplektacijos tipas, aukstesnis uz Distinctive (Progression, tada Distinctive ir pabaigoje GQ). Skirta tik vokieciu rinkai ir tik su dyzeliniais variantais (tiek 1.9, tiek 2.4). Vat ir viskas... Nieko cia ispudingo nera vadinasi...
Citata iš: virginijus 2010-10-13 11:41Logiskai pamascius Q (Quattro) yra italiskai yra keturi... O ne AUDI..Lietuviai tik audi kvatrine ir tezino .. Juk tos modifikacijos varomos keturiais ratai..Galbut ir skirta kokiai Gvinėjai, bet negi tik gvinejoje keliai nepravaziuojami?? Ten jiems neipirkti tokiu modeliu Logiskai pamascius Aubibi sita "Quattro" kiek zinau yra uzpatentave, ir joks kitas auto gamintojas negali vadinti savo auto QUATTRO ar kazkur kitus jo naudoti. Jei klystu - Aubibistai pataisys mane O siaip tai kiek zinau daug italisku zodziu prasideda raide Q, taip kad, Q nebutinai turi buti Quattro Citata iš: Yara 2010-10-13 11:15GQ tiktai nuo 2005m ir 1.9 JTD GQ Sonderedition (GQ Special Edition) Yra ir 2.4 JTDm (20v) buvau nuziurejes vokietijoj viena tokia GQ laaaabai nebrangiai
o tai kodel aubibistai?gal jie tave turetu vadint kokiu alfuflistu?
"Q" dar Alfose gali reiksti ir automatine greiciu deze... kazkur buvau rades 2,4 JTS su GQ automatine greiciu deze...