Gringai, ne taip supratai mano posto. Nenorejau as nieko izeisti ar supikdint. Tiesiog as ir esu tas zmogus kuris turejo siu cirku su UAB Dagris
rasau atsakyma i tavo klausima:
Taip su jais viska padarem ciki, buvo pasakyta kad man vienodai sviecia kokia info apie krovima pas juos rodo kompas (atseit programa skirtingom auto rodo reikiamus krovimus). Buvo isvardinti krovimo normos lengvuosiuose automobiliuose i ka realiai atsakyti su priestaravimu tie pacukai negalejo tad teko trauktis tusinukus ir pratesti garantinio galiojima. Gal paveike dar ir mano smaikstus komentarai kai jiems priminiau kad pagal zenkliuka auto pavadino -SKODA, o kompas ju rodo kad visos alfos yra TDI o ne JTD tipo
O del kazkieno replikos: kaip imone prekiaujanti padangom gali tikrinti ir daryti garantini atsakau - Dagris nera tik tai imone prekiaujanti padangom, be to imdami ir platindami ivariu markiu akumuliatorius jie dali atsakomybes kaip pardavejai privalo paimti ir sau. Tad 6 men. papildomos garantijos suteikia jie, o tam kad ta galetu atlikti idarbino puse etato pacaniuka 20-meti kuris lakstytu su caro riuriko laiku testeriu ir matuotu krovimus
reikia gi bent vaizda padaryti kad dirba. Pilnai tikiu, kad kokia moteriske siuo atveju ir nuvarytu "tasyti" generatoriaus
musu servisistai gi gudrus, padeda vieni kitiesm su klientura