ogi nervintis del to, kad piz..kai kurie turi auto ir deklaruoja parametrus virs 220 ag ir geresnius sukimo momentus neknistu proto...Ir kai pats, investuodamas ne 1 ir ne 2 tukstancius litu i si reikala, tikiesi bent jau gamykliniu parametru, o pamatai gerokai mazesnius.... Buna zmones sako: nusipirkau detale uz 134 lt, meistram sumokejau 50lt uz pakeitima ir visvien liga nedingo, ir keikiasi, kad alfos shudas ir t.t ...Tai manau as turiu teise nervintis, mm?
Neturi teises nervintis ir keikti uz atliktus darbus, nes matuota galia su paklaidom, jei jau priinvestaves tiek, vaziuok i italija ir matuokis gamykloje uz dar keliasdesimt tukstanteliu... jei jau savo savimeile nori patenkinti, nepyk, bet man tavo zodziai visiskai neracionalus, kai pamatuota galia tik ant vieno stendo, pasitikrink ant visu stendu tada cia kazkokias pretenzijas kelk, paklausk vimotos ar jie turi sertifikata metereologijos tarnybos, kad ju aparatas sukalibruotas ir be paklaidu...
Imetu identisko variklio dyno, tik, kad automobilis GTV
Pirmas testas be chipo
Antras testas su chipu
Kaip matome chipas net pablogino situacija ir abu matavimai neatitiko gamintojo deklaruojamu ag ir dar karta pakartosiu, kiek pazistamu suko savo mitsus evo arba subaru sti, nei vienas gamintojo ag neprisuko ant lietuvisku stendu... taspats matosi ir su uzsienietiskais
mane cia vis ne taip supranta.
As tikrai neturiu ne menkiausios pretenzijos uz atliktus darbus, dedant varikli. Atvirksciai-jauciu tik padeka uz konsultacijas, darbus ir t.t.
As nusivyliau parodymais. Su dyno stendu susipazinau tik 1ma kart, uztai ir klausiu CIA jusu nuomones. Paskaityk 1ma klausima! Cia ir yra klausiama del kokiu priezasciu galejo but tokie parodymai? (del pacio stendo paklaidu, del pacio mataro amziaus ar dar kt.).
Kaip matau, eilini kart-neverta klaust "alfaklube", nes kiekwienas prakosia per savo prizme ir randa mano nore vaziuot greiciau: savimeile, permaza investuota pinigu kieki , meistru keikima, netinkama varikli( turbo vs. atmosferke), permazai dyno stendu, neracionaluma, GAL KAS DAR KOKIU MANO BUDO YPATYBIU IS SIO KLAUSIMO PASTEBEJOTE(siuskite el. pastu)? Aciu uz neisdildomus ispudzius, skaitant alfieciu nuomone. Aciu uz issakytas nuomones.