Autorius Tema: alfa 155 q4  (Skaityta 3276 kartus)

linas

• Svečias
alfa 155 q4
« Įrašytas: 2008-02-18 13:47 »
 :smilie: sweiki.gal nesutrugdysiu pas jus paklausinejas apie 155 q4. sita kur skelbime buvo sakot kad kazkas su prawodke negerai? :smilie: esu ja mates vilniui dar juoda yra ir ta dragine esu mates prie rimi .zinau kad joje integralo 16v 187ag 2l ir transmisija integralo . kokiu bedu galima tiketis is ju? jauciu dezes nekokios taip? nes integralu dezes ir daug ag neatlaiko. ce lt esu mates jau trece prdawime turbo q4 155. noreciau pliusus minusus suzinot jos. o del kainu tai ji pigi seip palygint su uzsieniu, rallycarsforsale yra sidabrine. mobilej buvo dwi raudonos 4-8ke. ebay.uk dwi buwo kaina 14k lt  :smilie: .dekaui .laukiu info jusu

Darcikas

• Svečias
Ats: alfa 155 q4
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-02-21 11:24 »
na cia masinyte egzotika :) manau kas gali buti bedu tai kiap ir pas visas su varikliu, nes visgi galingas, o paspausti norisi :))  tai gal ir byra turbinos ir t.t. ir dar baisu jeigu subyres  koks diferencialas is kur toki gauti butu tai neisivaizduoju :) bet kad bolidas liux tai be kalbu ;) reiktu pasiziureti varikli gerai ir vaziuokle ir pirk tada:) ir busi kieciukas;)  :star:

linas

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-03-03 09:00 »
o tai kaip jos 4wd sistema laiko? o su dalim kaip?

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-03 12:56 »
o tai kaip jos 4wd sistema laiko? o su dalim kaip?

bijau ka pameluoti.. bet man atrodo su ta ju sistema 4 varomu, tai sunkei butu gauti daliu kazkokiu, pasiskaityk apie alfa q4 kas ten per sistema, ir pamastyk ar lietuvoje turi kas labai jau tokiu daliu ir panasiai :)o jeigu is uzsienio uzsisakyti tai as nenoriu ne galvoti kiek kainuot gali:)