Va tavo poste teisybes daug.
Jei as ar kazkas kitas parasys ilga posta su visos sitos situacijos paaiskinimu, manau atsiras labai daug "isizeidusiu" ir postas bus istrintas tik jam atsiradus cia jau kalbeta perkalbeta daugybe kartu sia tema, musu pozicija - populiarinti Alfa Romeo marke (beje Panevezio mieste Alfa Romeo populiarinama turbut labiausiai is visu markiu), niekada nieko neatstumiam,visi laukiami ir kvieciami, tik deja dazniausiai visi kvietimai istrinami, blokuojami ir nepriimami, tai klausimas kurie cia kuriuos atstuma ir vercia "atsiriboti"? Taip - mums truksta renginiu susijusiu su Alfa Romeo marke, Lietuvos klubas metuose padaro viena rengini - Alfaturas, kurio siais metais nebuvo ir susitikimai Nemuno trasoje, gimtadienis jusu - tai jau uzdaras vakaras. Sakysit vykta meet'ai - nu nz, vaziuoti pasedeti kavineje, is panevezio i vilniu kokais 1-2h - nematau logikos, pas mus buna stabiliai Panevezio Alfaturas, gimtadienis ir kaledos, kuriuos beje is dabar organizuojamos ir skelbiamos, tik deja siame forume kvietimo tikrai nerasysime, nes vel bus "isizeidusiu" personu
Nu pabandyk gal trumpai, gal realiai kas paaiškės. Bo aš neilgai čia klubinėju ir Pnvz nepamenu, jūs man asmeniškai vis dar didelė mįslė šiam klube su savo viešais ir neviešais atsiribojimais/prisiribojimais/nusiribojimais - tas pats kas vakare išeitum ant braškių pamyžt, ryte - į tas pačias braškes paėst, o vakare - ten pat vėl pamyžt - aiškink kaip nori, bet iš šalies tai lievai atrodo.
Kalbant apie mytus - nekurie sąžiningai į juos mina iš Kauno ir bėdos nemato, įskaitant ir prezidentą, kuriam pakeliui net karūna nenukrenta. Pnvz-Vln skaityk tas pats, tik plius autostrada su žaliais ženklais - greičiau nei iš Kauno atšautum - neeee, nafik, nėr logikos.
Beveik porą metų dalyvauju klubo renginiuose, nu, bent kas antram - pamačiau pirmąsyk Pnvz Pakruojy (net už 50km nuo Pnvz!) aš vos į dvaro prūdą neįsiverčiau. Nu OK. Atrodo kaip ir norm bičai. Bet labas-labas, o antras sakinys - o kodėl vat klubas daro tą, o nedaro ano, kodėl važiuoja ten, o nevažiuoja ten, kodėl taip, o ne anaip. Aš vos antrą kartą į prūdą neįkrentu, bet, žiūriu - visi ramūs - gal taip ir turi būt? Paskui dar atsiverčiu delfį, kur Markelevičių Tomuks, kurio Pnvz AR klubas visai nepažįsta
- apsvarsto Pnvz ir klubo veiklą bei santykius - plia, kur tas prūdas, kai jo reikia? ? ?
Aš vat suprantu - klubui užmokėjau mokestį plius 2%, dalyvavau įv renginiuose bei šiaip susibėgimuose, kažką svarsčiau, kažką bandžiau siūlyt - ateis jiems sūdna diena metų gale - aš jų vat paklausiu - kodėl taip, o ne anaip, ir už kiekvieną litą jie man atsiskaitys
O vat kokiais santykiais Pnvz iš klubo atsiriboja, bet vis kažko reikalauja - niekaip neįsikertu. Paaiškink, vanagiux man gal trumpai, nifiga aš nieko čia nesuprantu