Autorius Tema: Stabdziu skystis ir....  (Skaityta 14652 kartus)

Vaidux

• Svečias
Ats: Stabdziu skystis ir....
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-03-20 19:49 »
o kokia masina, koks motoras?
siaip tai vakumas kazkur dinges bus greiciausiai

Na pas mane ir ne per geriausiai stabdo. Kas ten su tuo vakuumu gali būti?

555

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-03-20 20:47 »
o kokia masina, koks motoras?
siaip tai vakumas kazkur dinges bus greiciausiai

AR 146 1,6 boxeris. Ryt pasitikrinsiu vakumo slangute nuo koliko, kaip dar galima tiksliai suzinoti kame beda?

Neprisijungęs TAXI

• Moderatorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1154
  • Vehicle: 1987 Alfa-Romeo 33
  • Alfa Alfa Alfa
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-03-21 09:05 »
Tai jeigu praktiskai spaudziant pedala masina stabdo, reiskias cilindriukas tvarkoj. Kitas dalykas kaip stipriai reikia spaust. Pvz pas mane buvo prapuvus ta "kriause" (nzn kaip vadinasi) todel neliko sandarumo ir dingo stabdziu stiprintuvas, reikedavo is visu jegu spaust pedala. Gali numaut vakumo slanga nuo kolektoriaus ir jeigu sugalvosi kaip, pats sudaryk vakuma ir pasizirek, ar dingsta jis ar ne, jei dingsta, tai kaip greit..
Alfaholic

555

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-03-21 15:24 »
Jo pas mane tas  pats. Ar pats keitisi? Kaip suprantu nera labai sudetinga, atsijungi tris vamzdelius is variklio puses ir tada viskas issiema su pedalais po kojomis?

Neprisijungęs TAXI

• Moderatorius
  • Veteranas
  • Alfa Alfa Alfa
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-03-22 18:33 »
nu as tai dariau, kai buvo motoras isimtas, tai tikrai lengvai pasidare, bet su motoru tai reikes pavargt, priejimas ne pats puikiausias. Salone atsuki 4 verzles ir atlaisvini cilindriuka nuo pedalo, o po kapotu 2 arba 4 stabdziu vamzdeliai ant cilindriuko + 2 zarnos nuo skyscio bakelio ir vakumo vamzdelis, visa tai atsukam, nuimam ir vualia ;D
Alfaholic

555

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-03-22 19:47 »
Vuolia, tik dazniausiai kuris nors is stabdziu vazdelu luzta :mzp:

Neprisijungęs TAXI

• Moderatorius
  • Veteranas
  • Alfa Alfa Alfa
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-03-23 17:34 »
nu ten ypatingos atsargos reikia atsukinejant stabdziu vamzdeliu verzles nuo cilindriuko, labai minkstas metalas, o uzkepe dazniausiai nesveikai
Alfaholic

555

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-03-24 19:52 »
Siandin pradejau ziureti stabdzius. Kiek issiaiskinau problemos pas mane su stabdziu pusle, nes vakumo nelaiko. Norejau nusiimt, bet bijau nenulauzt stabdziu vamzdeliu. Pamaciau, kad pusle 2 varztais prisukta prie pagrindinio cilindriuko, tad gal man iseitu atsukus tuos du varztus nusiimti paciapusle be pagrindinio cilindriuko ir nereiktu sukiot stabdziu vamzdeliu. Prasau patarkit :alaus:

Neprisijungęs TAXI

• Moderatorius
  • Veteranas
  • Alfa Alfa Alfa
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-03-26 17:58 »
a net nezinau, as abejoju, kad pavyks toks planas chuliganas ;D
Alfaholic

Neprisijungęs simukas112

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2014-05-06 08:03 »
pasidomėsiu ir aš prie to pačio.

ar čia normalu (užėjus šalčiam tik pastebėjau), kad pora cm įspaudus stabdį, po sekundės sugirgžda lyg spyruoklė, ir pedalas vos palengvėja (lyg tik tada sureaguoja), o kai atleidi, pedalas atsileidžia, bet vėl po sekundės sugirgžda tyliai ir jauti, kad spaudimas į padą padidėjo... man rodos ir stabdo su tokia buka vėluojančia reakcija.

skysčio iki max, tiesa tik dapilta buvo, keistas tikriausia prieš kelis metus (tikiuosi :D ). jei tai skysčio susidėvėjimo pasekmė, tada viskas kaip ir aišku.

Swejkas, del dusimo - pas mane tas pats buwo, servise pasake kad zvakes baigtos..ir istikruju zvakes pries 3 metus tik kejstos buvo..beto jej dar su dujom tai grejciau parejna