Autorius Tema: norintiems parduoti alfa romeo  (Skaityta 9479 kartus)

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: norintiems parduoti alfa romeo
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2011-12-05 19:29 »
1000e uz 166, cia yra kosmosas, arba ten i masina nepanasi buvo...

Buvo defektu, bet TIKRAI nelavonas, normaliai vaziuojanti, balta oda su pilna elektra ir pan. ;)
Tu turi pvz su savo masina, gan tvarkinga, bet realiai rinkoje tokiu metu pilna po 6000lt ir viskas, o zmogelis turedamas 6k lt pirks ne 1999 tvarkinga, o 2002, nes svarbu kad kaimynui pasigirti kad pas ji 2002m.  :)
na taip, teisybes yra tame. O va mano bendradarbis senuka passat drozia 90m. galetu isigyt ir geresni, bet nenori. matyt nepagyruolis ir prilipo jam pigus islaikymas. sake kai pamirs sitas pirks vel toki pati.  ;D

Panasus jausmas ir su C'eske vazinejant, investiciju minimum, daliu kainos labai prieinamos, bet malonumas tik vienas, kad pigiai vaziuoji, kurio man nepakanka ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs kasper

« Atsakymas #21 Įrašytas: 2011-12-05 22:47 »
o kam ginciotys:)) uz mano sidabrine jau siulo 7 stukos,nors pirkau uz 4500. gal reikia moket tai darit?:))
dazymas. viniliniu pleveliu klijavymas

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2011-12-05 23:22 »
o kam ginciotys:)) uz mano sidabrine jau siulo 7 stukos,nors pirkau uz 4500. gal reikia moket tai darit?:))

Man irgi uz daug ka daug siule, ir visiems visko reikejo kol nieko nepardavinejau, kai pradejau pardavineti, dingo visi noretojai ir davejai  :D

Neprisijungęs kasper

« Atsakymas #23 Įrašytas: 2011-12-05 23:27 »
tu tikrai teisus. tik sios alfutes nesinori parduot,jau labai prie duses prilipo:))
dazymas. viniliniu pleveliu klijavymas