Autorius Tema: 146 alfos elektros problemos  (Skaityta 7818 kartus)

Neprisijungęs strepetys

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Ats: 146 alfos elektros problemos
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-11-02 09:18 »
Panasu kad nedakrauna generatorius, siandien is ryto nuvaziavus is Pilaites iki Z. Paneriu akumas vel nuduso. Specialiai jungiau tik gabaritus ir paciuka. Taigi sutojus paneriuose jau neuzkuriau. Uzstumus pamatavau kad generatoriaus krovimo itampa tokia pati kaip ir akumuliatoriaus apie 13 V. Tai kazkodel nustojo krauti generatorius tik nelabai suprantu kodel. Tai gal kas zino gera elektrika Vilniuje kas galetu sitas mano bedas isspresti, buciau dekingas uz kont. telefono numeri.

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-11-02 11:18 »
Tai nesupratai tu. Reikia matuoti uzgesus akumuliatoriaus itampa kokia lieka ilgiau pavaziavus. Ne krovima, bet tiesiog isjungus degima pamatuot. Tada suprasi ar nedasikrauna, ar problema kazkur kitur.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs strepetys

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-11-04 14:11 »
Na va  issisprende beda. O pasirodo, kad ir generatorius geras ir akumuliatoriaus naujo nereikejo.  Beda gi buvo vienoje is priekiniu halogenkiu pribege vandens ;D ;D ;D. Nezinau kokiu mistiniu budu ta lempa vistiek sviete ir kodel neismusinejo saugiklio. o vandens buvo iki puses faros jis tiesiog trumpino lempos kontaktus. As kazkaip nepastebejau, kad ten vandens pilna. Tai va, kai ilgesni laika vazinedavau isisjunges sviesas - man akumuliatorius elektrolizavo vandeni  ;D ;D ;D, del to ir issikraudavo, ir netgi generatoriaus krovimo neuztekdavo. o vanduo ten kaupesi todel, kad pries tai buves seimininkas faros stikla uzsilikonino. Bet kokiu atveju beda issisprende, dekui visiems padejusiems.

denon

• Svečias
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-01-11 22:10 »
sveiki,mano pirma masina alfa 146 neseniai visai pajamiau ja.Idedu akuma,pajungiu,ijungiu degima suuzia reles,ir po kapotu issiaiskinau yra tokia detale su laidais i ja pareina dujos ir is jos i pukstukus,ji sukunkuliuoja atrodo.
svarbiausia man issiaiskint kaip ten su tom relem,ar jos turi garsus leist ar jau kazkas su elektra negerai man? ar cia tik salciai kalti? primenu,kad dar su ja nesu vazinejes nes neseniai gavau

Neprisijungęs Satnamis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2011-10-15 21:56 »
Kad nekurti naujos temos paklausiu čia, gal kas žinote kelių amperų srovė ateina į 12 voltų lizdą esantį salone, Alfa Romeo 146?

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2011-10-17 16:59 »
Kad nekurti naujos temos paklausiu čia, gal kas žinote kelių amperų srovė ateina į 12 voltų lizdą esantį salone, Alfa Romeo 146?
turetu buti kokis 10a.