Pas mane lygiai tas pats. Važiuoju su savo 156 jau 5,5 metų ir net nebuvo minties į kažką kitą keisti ją. Pravažiuota virš 150000km ir tikrai ne pabaiga dar. Tik nupirkus buvo kaprizų, bet kai prie jos prisilietė Zazas su Spydu, tai tie kaprizai baigėsi. Net ir dabar pamažu pradedu ieškotis naujos Alfos kasdienai, o dabartinei 156-ai jau yra sugalvotas tolimesnis gyvenimas, kuris tikrai bus mano valdžioje, jeigu tik nebus kokių nelaimingų atsitikimų.
Reziume - čia arba sergi, arba ne. Aš sergu tuo ir man tai natūralu. Su tuo jau susitaikė ir draugai, ir artimieji. Kitaip nebus. O daugumai čia besilankančių, tai yra tiesiog eilinis pigus automobilis, kuris turi nekasdienį dizainą ir geras technines charakteristikas lyginant su analogais (dažniausiai vokiškais). Ir jiems dzin į tą "itališką dūšią", klubus, jų veiklas ir kas vyksta "už" automobilio ribų.
P.S. Anadien mačiau puikiai išlaikytą 156 su senais LT numeriais ir kaip spėju, kad ji buvo pirkta nauja iš salono Lietuvoje ir priklauso vis dar tam pačiam šeimininkui, kuris jau yra pensininkas. Ir tokiems žmonėms tikrai dzin kas vyksta aplinkui.