Autorius Tema: elektronika  (Skaityta 3856 kartus)

Lapis

• Svečias
elektronika
« Įrašytas: 2011-07-04 00:50 »
Sveiki,

toriu siokiu tokiu bedeliu su lektronika  :smilie:

nuveziau pas meistrus tvarkyti sildymo ir ventiliatoriaus savo alfa 164 T-Spark 2l..
atsiėmus, sildymas veikė apie dvi savaites be problemų, su reguliavimu ir t.t, tačiau vėliau tiek šildymas, tiek putimas ėmė strigti, įjungus įsijungdavo po kurio laiko, o vėliau neįsijungdavo visai... pasak meistrų, jie keitė "platą" ir atliko kitokių "elektros darbų" :) gal yra Vilniuje gerų, alfos eletroniką išmanančių meistrų, kurie gražintų vėją į mano masiniuką? :)
p.s po meistrų pasidarbavimo, dingo spidometro apšvietimas, galvoju gal saugiklis (būčiau dėkingas, jei kas smulkiai nupasakotų kurioj jis vietoj yra), arba gal kokia fyškė neįkišta....(trankymas per skydelio viršų nepadėjo) :)

ačiū labai už pagalbą

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Ats: elektronika
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-07-04 07:26 »
 vat  galetum pasakyt kuriu metu tavo romenas, su  klima be klimos, nes sunku isivaizduot   kur ten ka taise,  o dazniauses dalykas del tokiu gedimu  buna pats vartotojas
AR159 2.0 jtdm Ti

Lapis

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-07-04 14:56 »
1995 metai,visa piano klavetura, klima yra, tik labai mazai dega informacijos ekranuose, ir nei vienas mygtukas neveikia jau...

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-07-04 21:46 »
situ bloku ekranu  beda jau senai aiski , yra  ju tam tikra serija  niekam tikusiu,o kad  blogai valdosi   tai gal ce meistru beda. o seip bloko kaina  apie 200 lt  su veikenceis ekranais, bet galiu palinket ji susirast, su nusprogusiu ekranu  praartdytas voliojas pas man kazkur, esu tema sukures  sitam forume 164 skilti pasieskok , ten berods ir fotkiu dejau
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-07-04 23:59 »
situ bloku ekranu  beda jau senai aiski , yra  ju tam tikra serija  niekam tikusiu,o kad  blogai valdosi   tai gal ce meistru beda. o seip bloko kaina  apie 200 lt  su veikenceis ekranais, bet galiu palinket ji susirast, su nusprogusiu ekranu  praartdytas voliojas pas man kazkur, esu tema sukures  sitam forume 164 skilti pasieskok , ten berods ir fotkiu dejau

Pas Giriu gavau idealia klaviatura su 90% geru ekranu su medzio apdaila, ekraneliai rode viska idealiai, tiesiog laikrodzio ekranas nerode nieko, o daugiau viskas kaip naujame, net keista buvo. 50lt berods mokejau  :)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-07-05 07:33 »

Pas Giriu gavau idealia klaviatura su 90% geru ekranu su medzio apdaila, ekraneliai rode viska idealiai, tiesiog laikrodzio ekranas nerode nieko, o daugiau viskas kaip naujame, net keista buvo. 50lt berods mokejau  :)

nu pasiseka rast, mes su draugeliu jo 164 ir radom kazkokem kaime   gan pigei bet veike apsoliucei viskas,tik knopkes papurvintos buvo :D
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-07-06 21:12 »
1995 metai,visa piano klavetura, klima yra, tik labai mazai dega informacijos ekranuose, ir nei vienas mygtukas neveikia jau...

del 164 daliu paskambink 865312448
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Lapis

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-07-07 10:19 »
Jūsų rekomendacija keisti visą bloką?
Nes kai sutvarkė sildymą, tai veikė visi mygtukai, siluma ir padėtys reguliavosi, o po poros savaičių nebeiveikė niekas, neveikė net galinio lango šildymas, kuris veikė net prieš remontą, tai galvoju gal čia nebūtina bloką keisti, gal pakaktų gero elektriko.
p.s o dėl skydelio apšvietimo turit kokių rekomendacijų, kur ten saugiklis yra?

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-07-07 16:16 »
keisk bloka ir maziau  nervus gadinsi
AR159 2.0 jtdm Ti