Citata iš: KLIFF 2011-04-12 23:34Cia man atrodo ikistos LED lemputes tokiais blokeliais i vidu ir tiek. Pilna tokiu nesamoniu ebajuj "papigei". Nesunku ir pasidaryti, tik lemputes isimi ir sitas idedi. Bet su tokiais kuriniais ant standartines 155 nemaza tikimybe ir i tam tikra kita tema papulti Juk... LED yra energijos taupymas, LPG yra gamtos tausojimas, taciau cia tokius zaliuosius entuziastus nuteisia ir i skyreli atitinkama patalpina
Cia man atrodo ikistos LED lemputes tokiais blokeliais i vidu ir tiek. Pilna tokiu nesamoniu ebajuj "papigei". Nesunku ir pasidaryti, tik lemputes isimi ir sitas idedi. Bet su tokiais kuriniais ant standartines 155 nemaza tikimybe ir i tam tikra kita tema papulti
Citata iš: KLIFF 2011-04-12 23:34Cia man atrodo ikistos LED lemputes tokiais blokeliais i vidu ir tiek. Pilna tokiu nesamoniu ebajuj "papigei". Nesunku ir pasidaryti, tik lemputes isimi ir sitas idedi. Bet su tokiais kuriniais ant standartines 155 nemaza tikimybe ir i tam tikra kita tema papulti prie tokiu lempu dar truktu por neonkiu apacioi ,da sviecentis purkstukai ir chorimei veidrodeliai