As UZ!
bet taip naglai lietuviskai UZ!
nes jei tai butu ivesta pries 5.5 metu, kada gavau savasias teises - dabar vairuociau dvirati.
per pirmus du metus ir technine avarija padariau ir uz greiti baude kelis sykius. - issilaksciau. gana. dabar spaudziu toliau dugnais tik ten,
kur keliu pavoju tik sau, - kaip ir katik islaikius teises.
ir toliau lakstysiu 150hm/h siaurais uzmiescio keliukais, prarasdamas padangu sukibima puskiuose su danga.
viskas yra gerai, ka darai su protu.
ps: kai paskaitai interenete vairuotoju komentarus - tai visi toookie angeliukai, tokie dori... dokie teisingi.
kai uzmiescio kelyje nutrenksi maza vaika, vazinejanti dviraciu, is 150kmh, paskui teismo saleje neverk kruvinomis asharomis, kad gailiesi ir nenorejai
Asmeniskai savoje alfoje esu nusistates perspejima, kuris isijungia pasiekus 120kmh. Ir isgirstu ji tik lenkdamas koki ilgesni sunkvezimi, nes lenkiant ilgas transporto priemones is 70kmh, lenkimo pabaigoje greitis jau siekia 120kmh, paskui vel numetu iki ~90 ir ramus

Neesu sventas. Ta pacia alfa esu vaziaves daugiau nei 230kmh, bet daugiau to nedariau, gaila tiek masinos, tiek teisiu, tiek saves. Esu net nufilmaves ir patalpines i interneta 0-200kmh, bet man vistiek neatrodo, kad 150 uz miesto yra proto ribose