Autorius Tema: kolektyvas, kodel man dumyja ???  (Skaityta 21356 kartus)

Neprisijungęs Algirdukas

Ats: kolektyvas, kodel man dumyja ???
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2010-10-26 09:34 »
jei metosi, vadinasi pas save jau pakeites. jei keitei, vadinasi buvo neveikiantis. tai dabar uz neveikianti nori metro alaus??  :o :smilie:
jei, taip, tada galiu pasiulyt orginala orginalioj bosch dezutej, orginaliam naujam cilindre ideda sena neveikianti davikli uz puse metro alaus!  :begam:

istorija tokia, kad masina dumijo, nusipirkau srauto matuokl ir pradejus keist paaiskejo, kad kiaura zarna, kuria pakeitus viskas susitvarke.... bet kadangi buvau srauta jua nusipirkes uzsimeciau nauja.... tai iek....
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2010-10-26 10:19 »
istorija tokia, kad masina dumijo, nusipirkau srauto matuokl ir pradejus keist paaiskejo, kad kiaura zarna, kuria pakeitus viskas susitvarke.... bet kadangi buvau srauta jua nusipirkes uzsimeciau nauja.... tai iek....

istorijos moralas toks - pasakei A, sakyk ir B, tada visiems aisku kas apie ka ir papildomu klausimu ar komentaru nekiltu. jei parduodi kazka, tai bent jau informuok aiskiai ar tas daiktas veikia ;)
dabar aisku, bet galejo buti aisku jau vakar  :D
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #42 Įrašytas: 2010-10-26 11:39 »
istorijos moralas toks - pasakei A, sakyk ir B, tada visiems aisku kas apie ka ir papildomu klausimu ar komentaru nekiltu. jei parduodi kazka, tai bent jau informuok aiskiai ar tas daiktas veikia ;)
dabar aisku, bet galejo buti aisku jau vakar  :D

Na kad pas Jus fantazija labai laki... jei daikta laikai ir neismeti - vadinasi jis veikiantis... o kad zyzelio nebeturiu - nebera prasmes laikyti... o siaip net neparduodu o keiciu i metra :D....
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2010-10-26 15:26 »
Pas mane metosi gazo padieties daviklis nuo 2.4 JTD 100kW, tai taip iseina jis blogas  ;D nors situacija ta pati - nupirkau, po to paaiskejo kad ne jo kalte - taip ir atliko ir dar visokiu smulkmenu  :)

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 144
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2010-10-29 22:57 »
pas mane gali gali but ir oro srauto matuoklis kaltas.nes tos traukos geros kaip ir ner,arba taip atrodo kai priprates  :D buvau matuokle nuemes,tai tokia padegus matosi,negrazi.. o tas MAF'as galima detaliau apie ji?

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #45 Įrašytas: 2010-10-30 09:21 »
pas mane gali gali but ir oro srauto matuoklis kaltas.nes tos traukos geros kaip ir ner,arba taip atrodo kai priprates  :D buvau matuokle nuemes,tai tokia padegus matosi,negrazi.. o tas MAF'as galima detaliau apie ji?

maf'as ir oro srauto matuokle tai tas pats aparatas  :)
neturiu alfos.

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2010-10-31 19:07 »
aaa,viskas aisku  :) man ji kelia itarimu,kad kazkas su ja gali but blogai

Neprisijungęs naujokas

• Jaunuolis
  • **
  • AR 166 2,4JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2010-11-01 14:30 »
katik pabandziau vaziuot su atjungta oro srauto matuokle,jauciasi efektas,daug maziau dumina,trauka visai kita,sukas kaip zverys,tai galvoju kad ir su kuro problemos issisprestu.man atrodo reikia dabar ieskot jos?