Blevyzgos apie bet ką > Senu temu archyvas

ar labai "durna" mintis AR 156 GTA?..

<< < (4/5) > >>

VALIUX:
va tas mane ir vilioja.. ::)
ta vasara ir tas vaziavimas..  ;D

bet gal kas galit padet surast info kuo gta skiriasi nuo pvz., 2,5 v6, kad netektu po to visu daliu uzsisakinet ir moket kelis kartus daugiau nei standarto gta.

brumbrum:
Itempejai, guoliai ir t.t. tokie patys kaip 3.0 varikliu, svirtis identiskos 156 paprastai, tik guma kitokia vadinama "rose jointed" na tipo kaip pas mane :D amortikai stoves kaip 2.5 V6, nebus ten kazkas special, tik spyruokles kietesnes ir zemesnes :D

Eco:
viskas valiukai, mes nusprendem uz tave, imi ta GTA  ir bus ledas, bus i ka paziureti, gal ir baranka pasukinti  ::)  ::)  8)

VALIUX:
oj velniai rautų! nervuoja mane.. va duotu kas uz dabartini traktoriuka avansa ish karto jamu ta gta.. velniai rautų!..
tai jei vaziuokle kaip 2.5 v6 tai tada nelabai ir gazdina.. bet ar tikrai? nes prasedejus intere tik va dar baime susizenyt su tokiu bolidu, nes ziemai tai jauciu as jau noreciau kitam perleist ir pasiimt 159.. ::)
manau kaina butu apie 12t eu. o vokieciuose tokios eina po 16t eu. tai gal kas ir imtu?..

ai krc..

VALIUX:
gal kas zinot kokia nuoroda kur butu galima pamatyti konstrukcija ar detaliu kodus ir pan. tipo eper int versija?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją