blin, man irgi reik nesdintis is to deivo uzmirsto kampelio... :unsure: ex, zeba butu ten pas karoli isitrint... :silly:
Ciudikas rašė:Citataawriz, man irgi.. :evil: beje, ko pietaut nekeliauji?iseidineju i kita darbo vieta tai zinai daug darbuku reikia atlikti ir + tvarkiau siandiena reikaliuka viena kad klubieciai galetu vienoje firmoje pirkti pigiau padangas, ratlankius ir visa kita kas susije su auto vat. :S
awriz, man irgi.. :evil: beje, ko pietaut nekeliauji?
awriz rašė:CitataCiudikas rašė:Citataawriz, man irgi.. :evil: beje, ko pietaut nekeliauji?iseidineju i kita darbo vieta tai zinai daug darbuku reikia atlikti ir + tvarkiau siandiena reikaliuka viena kad klubieciai galetu vienoje firmoje pirkti pigiau padangas, ratlankius ir visa kita kas susije su auto vat. :So cia tai idomu ... baisiai aktualu ir su kiekviena diena vis labiau bet pastebejau, kad patys padangu pardavejai dar visai nepasiruose, o kas beliko ? ne visur istrauke kas dar like nuo praeitu metu , o kuo jie laukia ?
Ciudikas rašė:Citatablin, man irgi reik nesdintis is to deivo uzmirsto kampelio... :unsure: ex, zeba butu ten pas karoli isitrint... :silly:na ka ant keliu
AWRIZ tave vel puola ,bet tu laikykis,jei ka turi ir pagalbos
awriz rašė:CitataCiudikas rašė:Citatablin, man irgi reik nesdintis is to deivo uzmirsto kampelio... :unsure: ex, zeba butu ten pas karoli isitrint... :silly:na ka ant keliu a vizitas su bonka nera tinkamas? :unsure: