Autorius Tema: Blue&me  (Skaityta 599 kartus)

Neprisijungęs mindee

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&me
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2019-03-22 20:51 »
Praėjau visus saugiklius, kurie susiję su Blue/me sistema, bet niekas nepasikeitė. Bet ieškant sprendimų pastebėjau, kad kai kur būna usb lizdas švelniai apšviestas raudonai. Čia taip įprastai turi būti ar ne? Ir neturėtų media player tiesiog pasijungti per SRC ant vairo? Nes spaudant jį praeina per FM stotis ir paskui am, o tada aux ir vėl viskas iš naujo. Tuo pačiu gal kas Kaune pasiūlytų žmogų, kuris pataisyt galėtų? :D Galvojau paprasta bus, bet vis neišeina :D

Neprisijungęs Dancius

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 4338
  • Karma: +6/-5
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&me
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2019-03-22 20:53 »
Praėjau visus saugiklius, kurie susiję su Blue/me sistema, bet niekas nepasikeitė. Bet ieškant sprendimų pastebėjau, kad kai kur būna usb lizdas švelniai apšviestas raudonai. Čia taip įprastai turi būti ar ne? Ir neturėtų media player tiesiog pasijungti per SRC ant vairo? Nes spaudant jį praeina per FM stotis ir paskui am, o tada aux ir vėl viskas iš naujo. Tuo pačiu gal kas Kaune pasiūlytų žmogų, kuris pataisyt galėtų? :D Galvojau paprasta bus, bet vis neišeina :D
Usb veikia įjungus degimą bent pas mane
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Rokas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 9
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&me
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2019-03-28 19:59 »
Praėjau visus saugiklius, kurie susiję su Blue/me sistema, bet niekas nepasikeitė. Bet ieškant sprendimų pastebėjau, kad kai kur būna usb lizdas švelniai apšviestas raudonai. Čia taip įprastai turi būti ar ne? Ir neturėtų media player tiesiog pasijungti per SRC ant vairo? Nes spaudant jį praeina per FM stotis ir paskui am, o tada aux ir vėl viskas iš naujo. Tuo pačiu gal kas Kaune pasiūlytų žmogų, kuris pataisyt galėtų? :D Galvojau paprasta bus, bet vis neišeina :D

Nu kaip ir apšviestas turi būt, gal laidukas kur nusvilęs. O kai bandai muziką paleist pasako balsas "no media found"? O SRC spaudant ir turi radijas junginėtis, jei nepasirinkta per usb muziką grot.

Neprisijungęs Dancius

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 4338
  • Karma: +6/-5
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&me
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2019-03-28 21:27 »
Nu kaip ir apšviestas turi būt, gal laidukas kur nusvilęs. O kai bandai muziką paleist pasako balsas "no media found"? O SRC spaudant ir turi radijas junginėtis, jei nepasirinkta per usb muziką grot.
Kiek žinau, jai ir būna usb padarytas, nebūtinai jis veikia. Tiesa, maniškis ir kaprizingas, būna neatpažysta kai kurių usb atmintinių tai susiradau kažkokia antikvarine 4gb su ja lyg viskas OK
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs mindee

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&me
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2019-03-28 23:07 »
Pas mane paprasčiausiai degimą pajungus išmeta "Blue and me", bet spaudžiant ant vairo mygtuką niekas nevyksta. Usb pajungus irgi niekas nevyksta. Bet iš pradžių žiūrėt noriu lizdą patį, nes manau, kad vis tiek prijungus usb jis šviestų, kad prisijungė, o dabar nieko. Galvoju, kad galbūt sutvarkius lizdą išeitų atnaujint sistema blue/me ir tada kaip minėjo prieš tai forumietis, kad susitvarkys ir valdymas nuo vairo atsinaujinus.

Neprisijungęs Dancius

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 4338
  • Karma: +6/-5
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&me
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2019-03-29 07:40 »
Pas mane paprasčiausiai degimą pajungus išmeta "Blue and me", bet spaudžiant ant vairo mygtuką niekas nevyksta. Usb pajungus irgi niekas nevyksta. Bet iš pradžių žiūrėt noriu lizdą patį, nes manau, kad vis tiek prijungus usb jis šviestų, kad prisijungė, o dabar nieko. Galvoju, kad galbūt sutvarkius lizdą išeitų atnaujint sistema blue/me ir tada kaip minėjo prieš tai forumietis, kad susitvarkys ir valdymas nuo vairo atsinaujinus.
Gali but, tu pradžiai ištrauk gal magnetola ir pa, iurek ar ateina jungtis iš į ją.
AR159 2.0 jtdm Ti