Autorius Tema: Po čipavimo atsirado problema  (Skaityta 319 kartus)

Neprisijungęs cntz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Po čipavimo atsirado problema
« Įrašytas: 2019-01-09 22:38 »
Sveiki, neseniai pasičipavau savo AR159 1.9jtdm 110kw, ir atsirado bėda, kad kaip labiau paspaudi 1-2 bėgiu, ir atleidi gaza dingsta trauka išvis (ne visada taip būna), pažystamo klausiau sakė, kad vakuma atjungė ir nebepučia turbina.

Gal kas įsivaizduoja kur čia problema?  :-\

Neprisijungęs brumbrum

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 5728
  • Karma: +33/-3
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: Po čipavimo atsirado problema
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2019-01-09 22:51 »
Perpučia gal turbina? Čia iškart po čipavimo taip? Jei taip, tai vežk atgal, tegul tvarko...
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs cntz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Po čipavimo atsirado problema
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2019-01-10 16:23 »
Po poros dienu po čipavimo atsitiko, ir gali labiau paaiškinti perpučia turbina.

Neprisijungęs Dominykas.info

  • Lankytojas
  • ***
  • Įrašai: 355
  • Karma: +0/-0
  • R e d l i n e ­­_­ ­A d d i c t
    • Žiūrėti profilį
Ats: Po čipavimo atsirado problema
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2019-01-14 14:11 »
Po poros dienu po čipavimo atsitiko, ir gali labiau paaiškinti perpučia turbina.
Per didėlį slėgį sukelia. Overboost klaidą turėtų pamatyt tokiu atveju per diagnostika. Bet kokiu atveju važiuok atgal.

PS. Kur čia darė tau?

Neprisijungęs brumbrum

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 5728
  • Karma: +33/-3
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: Po čipavimo atsirado problema
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2019-01-14 18:59 »
Per didėlį slėgį sukelia. Overboost klaidą turėtų pamatyt tokiu atveju per diagnostika. Bet kokiu atveju važiuok atgal.

PS. Kur čia darė tau?
Jei dar prie klaidų lentelės nagus kišo, tai galį ir nieko nerodyti :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?