Autorius Tema: Blue&Me problema  (Skaityta 284 kartus)

Neprisijungęs vaidass76

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Blue&Me problema
« Įrašytas: 2018-07-14 14:20 »
Sveiki,
Blue&Me raso Visible satellites: 0, bandziau prijungti kita antena, atnaujinau bet niekas nepasikeite. Gal kas zino problemos sprendimo budus. Dekui.

Neprisijungęs Dominykas.info

  • Lankytojas
  • ***
  • Įrašai: 309
  • Karma: +0/-0
  • R e d l i n e ­­_­ ­A d d i c t
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&Me problema
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2018-07-15 03:42 »
Kiek laiko bandei laukt? Tom senom navigacijom po pajungimo kartais gali prireikti 15-20min kol žmoniškai pagaus buvimo tašką, skirtingai nei išmanieji kurie su interneto pagalba susiranda kur yra praktiškai iškart.
Yra (main):
Alfa Romeo GTV 916 2.0TS - 632 Nero [KOU:916]


Facebook.com/groups/GTV916/

Daily: Suzuki Swift 1.3DDiS

Neprisijungęs vaidass76

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&Me problema
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2018-07-15 11:30 »
Viena diena vazinejau su pajungta kita antena.

Neprisijungęs toshkaz

  • Administratorius
  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 1266
  • Karma: +6/-0
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&Me problema
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2018-07-20 09:44 »
Antenos pade esantis stiprintuvas numirė dėl korozijos. Išeitis - keisti antenos padą.
"An "Alfisti" is a person who is thoroughly smitten with Alfa Romeo automobiles, who dedicates a large amount of their spare time and a good percentage of their income to maintaining, acquiring, and driving Alfa Romeos of all sorts."

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs vaidass76

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&Me problema
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2018-07-21 19:51 »
Jau uzsisakiau pada, parasysiu kaip bus

Neprisijungęs vaidass76

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Blue&Me problema
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2018-08-09 14:53 »
Pakeiciau antena, viskas veikia kaip turi buti