Autorius Tema: problemos su elektra  (Skaityta 3864 kartus)

Neprisijungęs gugazz

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
problemos su elektra
« Įrašytas: 2018-04-02 10:27 »
sveiki visi, tai gi nutiko tokia beda, vaziuojant pradejo uzsidegineti visos lemputes skydelyje is eiles,po to uzstrigo greicio ir apsuku rodykles,bei issijunge magas,na zodziu matyt uzpjove kompas,tai gi vaziuot vaziavo viskas ok bet pastacius i parkinga ir isjungus varikli jau nebeuzkuriau, idejus rakteli spaudziant start toks vaizdas kad kazkur nuteka elektros srove, arba silpnas akumas ,nors jis yra geras. galbut kas nors turit kokiu minciu kas galetu buti ar esat susidure?be to cia viskas ivyko po geru liuciu,tai sakau gal kur vandens pateko nors nelabai noretusi tuom tiketi.

Neprisijungęs ogiz

  • Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 133
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: problemos su elektra
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2018-04-02 12:18 »
Panašu į kompo gliučus, bet panašūs simptomai būna ir kai pliusas nupūna arba prasitrina/palūžta

Neprisijungęs alfagta

Ats: problemos su elektra
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2018-04-02 15:04 »
Pamatuot generatoriaus krovima
Alfa Romeo 159 Ti Q4

Neprisijungęs Dr.Blogis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: problemos su elektra
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2021-12-11 13:03 »
sveiki visi, tai gi nutiko tokia beda, vaziuojant pradejo uzsidegineti visos lemputes skydelyje is eiles,po to uzstrigo greicio ir apsuku rodykles,bei issijunge magas,na zodziu matyt uzpjove kompas,tai gi vaziuot vaziavo viskas ok bet pastacius i parkinga ir isjungus varikli jau nebeuzkuriau, idejus rakteli spaudziant start toks vaizdas kad kazkur nuteka elektros srove, arba silpnas akumas ,nors jis yra geras. galbut kas nors turit kokiu minciu kas galetu buti ar esat susidure?be to cia viskas ivyko po geru liuciu,tai sakau gal kur vandens pateko nors nelabai noretusi tuom tiketi.
Tai kur problema buvo ?