Kaip ir atėjo šiltas sezonas, daugelis traukia savo išpuoselėtas Alfas į dieno šviesą tai nuspredžiau ir aš savo parodyti.
Taigi trumpai apie mano GT:
Parsivariau pats ją iš Olandijos, kur ji buvo gan mylima ir prižiūrima, BET didelio miesto auto statymo ypatumai buvo palikę savo pėdsaką ant išorės
Kitas dalykas tai nors ir techninei auto pusei buvo tikrai negailima pinigų, salonas buvo pavirtęs iš rudo į kažkokį pilką su rudos spalvos užuominomis tai reikėjo nemažai pavargti kol salonas tapo kaip naujas
Ir paskutinis įdomesnis aspektas buvo tai, jog prie čiptiuningo buvo prilindę Squadra-tuning.nl vyrukai ir ryšium su tuo, kad technika nebuvo "apleista" ši GT tikrai valina
Mano rankose ji jau 1 metai. Per šiuos metus jokių didelių bėdų neturėjau, apart 10t. km senumo sankabos guolio ausies lūžimas. Pakeista ir važiuota toliau. Automobiliu buvo ir keliauta po europa ir maltasi mieste darbiniais reikalais - jis idealiai atitiko mano poreikius. Dabar GT tapo labiau savaitgalių ir laisvalaikio auto todėl vis pasidairau į V6 pusę
Šiai dienai padarytos tokios smulkios modifikacijos:
1) Uždėti tamsiai pilki r17 OZ stipinai
2) Aukso spalvos suportai
3) Pakeisti priekiniai žibintai į visiškai naujus BlackLine efekto
Tai automobilis dabar tamsus ir piktas