Autorius Tema: Forumas "lūžinėja" dažnai...?  (Skaityta 20828 kartus)

Neprisijungęs techno

Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-05-02 23:11 »
Jo, puslapis sukasi taip, kad primena mano tureta 486 taip kokias `98 metais :)
AR 156 2.0 T.S. 114 kW NERO (LPG) - nuo 2017-07 jau tik 1.8 T.S. 103 kW (LPG)

Neprisijungęs Steponas

Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2009-05-02 23:24 »
o bet taciau... kame cia reples?
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs Povilas156

  • Patyręs
  • ****
  • Įrašai: 454
  • Karma: +2/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2009-05-04 09:42 »
Ir as maniau kad tik man taip,nervina tas dalykas. Ir jau beveik sav. praejo kaip toks letas pasidare, iki siol nieks nesutvarko  :o   Keista.  Pasirodo ne tik alfos turi problemu,dar ir forumas  :)
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs Disco_V

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 4374
  • Karma: +10/-7
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2009-05-04 11:10 »
jo, biski jau uzkniso tas letumas ;) as tai db per du langus jy atsidares, tai biski greiciau visas reikalas vyksta ;)
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Malūnsparnis

  • Klubo narys
  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 1083
  • Karma: +17/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2009-05-07 20:01 »
Tikrai lėtai veiksmas vyksta, o be to dar mane tik prisijungus išmeta lauk kokį porą kartų, tenka jungtis iš naujo.  :o :D
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Yara

Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2009-05-08 09:26 »
Tikrai lėtai veiksmas vyksta, o be to dar mane tik prisijungus išmeta lauk kokį porą kartų, tenka jungtis iš naujo.  :o :D

nu dabar viskas tvarkoj  :smilie: as sedziu su firefoxu ir bedu jokiu neturiu, niekada neishmeta, pastoviai alfaklubas.lt puslapis atidarytas, tik as prie jo nevisada bunu  :smilie:
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs Malūnsparnis

  • Klubo narys
  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 1083
  • Karma: +17/-1
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2009-05-08 19:35 »
Tikrai lėtai veiksmas vyksta, o be to dar mane tik prisijungus išmeta lauk kokį porą kartų, tenka jungtis iš naujo.  :o :D

Aš dėl to nepergyvenu, visus nesklandumus labiau priskiriu prie savo problemų: naudoju Internet Explorer 8, bevielį namų tako ryšį

 
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs PiPPas

  • Administratorius
  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 7968
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • Karma: +59/-25
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2009-05-08 20:03 »
Vodafone Mobile Connect + Macbook'e esantis Safari = normaliai veikianti svetaine. Pries tai buvo tikrai blogai, dabar viskas normaliai. ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Disco_V

  • Veteranas
  • *****
  • Įrašai: 4374
  • Karma: +10/-7
    • Žiūrėti profilį
Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2009-06-10 13:36 »
www.alfaklubas.lt atidarineja gal kokiu 10 minuciu. wtf? :o buna kad normaliai atidaro, o buna kad kokiu 10 min reikia laukti kol atidaro puslapi.
« Paskutinį kartą keitė: 2009-06-10 13:38 sukūrė waterman »
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs kleoba

Ats: Forumas "lūžinėja" dažnai...?
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2009-07-03 10:18 »
Nuo vakardienos, kai forumas vėl pradėjo veikt po profilaktikos ar kokio ten uždarymo, jis nebeatsidaro Opera naršyklėje. Tiksliau atsidaro pilnas puslapis kvadratukų ir kitokių keistų simbolių... Likęs Alfaklubo saitas veikia kaip veikęs. Gal galima būtų kažkaip tai sutvarkyti? :)
AR Giulia Veloce 2.0T Alfa Rosso 2018
AR 156 2.0 TS Nero fuoco 2002
AR 147 1.9 JTD 16V Nero fuoco 2003
AR 33 1.6 Boxer 1994
AR Sprint 1.5 QV 1985